Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini_mimi

cc na żdanie

Polecane posty

Gość mini_mimi

witajcie, jestem w ciąży i niedlugo będę rodziła. To moja druga ciąża i dlatego na 100 % chce cc na żdanie. PROSZĘ WSZYSTKIE DZIEWCZYNY o radę gdzie można rodzić przez cc na żądanie na dolnym śląsku w godnych warunkach ???? wszystkim przeciwniczkom dziekuje za niepotrzebne wypowiedzi. pozdrawiam

Gość mayah86
kazda prywatna klinika ale pewnie cie nie stac wiec bedziesz kombinowac:O

Gość kuraaaaa
wyjazd sta mendo jedna jak nie potrafisz na pytanie odpowiedziec, za to pewnie ciebie stać hahahahahaha znawczyni porodów sie odezwała. Mini wiem ze w Trzebnicy rodzą i nie jest zle, we wro nie wiem ;)

Gość mayah86
haha, akurat rodzilam cc:D

Gość jeśli już
to nie rodzilas cc, tylko mialas operacje, sn to porod!!!!!!

rob przed wizyta kontrolna tak zebys miala wysokie cisnienie-to sami skieruja CIE wszedzie na cc

Gość waiwata
eskulap bielsko sory,nie pamietam czy to gorny czy dolny slask

Gość mama2miesieczniaka
w Katowicach na Lubinowej,tylko by nie placic za cc musisz udac sie pod koniec ciazy na wizyte do lekarza,ktory tam pracuje bys dostala skierowanie,inaczej cc jest tam platne,tutaj gdzies jest watek poswiecony Lubinowej w Katowicach Ja mialam cc,wyboru nie mialam ze wzgledu na pewne sprawy zdrowotne ale nie uwazam sie za gorsza matke ,ktora nie rodzila sn i w otoczeniu rodziny i znajomych nie spotkalam sie z glupimi komentarzami ,czy docinkami

Gość acidolac
mayah86 a ty gdzie rodziłas i ile placilas?

Gość do mama2miesieczniaka
chyba tam nie rodziłas i pojęcia nie masz co piszesz!! Nigdzie na żądanie nie zrobią ci cc zwłaszcza na łubinowej!!! Tam cc kosztuje 7000zł na żądanie. Żeby rodzić na NFZ to trzeba mieć 2 wizyty owszem ale zeby rodzić sn na NFZ a nie cc na żądanie .Byle co zjesz i byle co piszesz...

Gość buhahahahahahahahahaha
chyba musi powstać nowa mapa województw za sprawą "wykształconych" mamusiek z kafeterii buhahahaha Bielsko i Katowice jak najbardziej dolny ślask buhahahaha ...szkoda ze są ze 300km od prawdziwego dolnego śląska jakim jest Wrocław czy Kłodzko Nawet podstawówek nie pokończyły a na innym topiku chwalą sie ze gimnazjum mają albo magistry są chyba od rozpłodów jedynie...

Gość krakraa
a przepraszam bardzo, a po co Ci cc na żądanie? Bo kaprys? Pamiętaj, że to jest OPERACJA, a nie rutynowy poród. To się wiąże ze znacznymi powikłaniami, poczytaj sobie prace licencjackie/magisterskie na ten temat, wystarczy ze sie zalogujesz na termedii