Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika:(

Bardzo niska samoocena:(

Polecane posty

Nie wiem dlaczego, ale mam bardzo niską samoocene:( Uważam że jestem brzydka, tu mam za dużo tłuszczyku mam cellulit itp. Mam 19lat wzrostu 160 cm i ważę 47kg. Dbam o siebie i to bardzo fryzjer ,raz w tygodniu kosmetyczka, a od kosmetyków pułki uginają się,w szafie nie mieszczą się ciuchy buty. Zawsze miałam duże powodzenie u chłopaków od 3 lat serce wybrało tego jedynego a i tak próbują umawiać zapraszać starać ale nic z tego... Słysze dużo komplementów, chłopak zawsze się denerwuje bo widzi jak inni się oglądają za mną. Teraz jak zrezygnowałam z pracy bo egzaminy:) mam dużo czasu dla siebie to jeszcze bardziej dbam o siebie po obiedzie wychodzę na spacer, Później przed nocą wychodzę pobiegać:) Od 19 ćwiczę na bieżni, kąpiel po kąpieli wcieram w siebie balsamy ujędrniające antycellulitowe a na koniec przed senem używam pasa wibro. Jak pytam chłopaka co mogłabym w sobie zmienić odpowiada nic bo wyglądam pięknie sexi wszystko idealne, jak przeglądamy razem np pudelka i mówię ta jest piękna a on odpowiada ty jesteś znacznie ładniejsza przytula całuje. Dlaczego mam taką niską samoocenę, takie złe zdanie o sobie????? Jak inni mówią co innego.....

a co mnie najbardziej wkurza to to że nie mogę być opalona. Wrażliwa skóra próbowałam różnych rzeczy słońce, solarium zawsze się źle skończyło:(

Należy dbać o wygląd ale Ty naprawdę przesadzasz. Jasna cera? Widocznie taki Twój urok. A solarium to zło.

Gość Edyytka jedna
Wrzuć fotkę, cos poradzimy

Gość hazo
dusi cie jakis komplex

Na forum nie wrzucam swoich zdjęć. I biust mały:/ Największe B. Ale biust naszczęście można powiększyć. Wiem że ranie i to bardzo chłopaka słowami np Może odejdź do innej opalonej ładnej żebyś się nie wstydził.. Nie umie myśleć dobrze o sobie:((

Przestań porównywać się z postaciami z pudelka i nie staraj się dorównać aktorkom i modelkom,nad którymi pracuje sztab ludzi, to straaasznie frustrujące.

nie chce dorównać ani nic bo nigdy bym nie dorównała.