Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Znalazłem piękną dziewczynę na sympatii, jak do niej zagadać?

Polecane posty

Gość slodka i przebiegla
ja mam tam konto,moze to ja :)

Gość Maniek5667
Np. tak. Witam, ależ właśnie marzę by wycałować gorąco twoją brzoskwinkę :-P. Poznamy się?

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Normalnie, napisz do niej cześć jestem X. Jak ją zainteresujesz to ci odpisze cześć albo wyśle uśmiech, a jak nie to nie.

Gość wiercidełko
Jeśli musisz się pytać o kogoś o radę w sprwie uwiedzenia konkretnej kobiety to znaczy, że już na starcie przegrałeś.

Gość aasdadasdasrgrtdfgft
Śmieszny Student ja też upatrzyłem sobie na Sympatii taką jedną dziewczynę ale jak zobaczyłem jakie samce alfa zadawały jej pytania to doszedłem do wniosku ze ona dostaje 10tki wiadomości dziennie od przystojniaków :( przy których ja to nawet jak facet nie wyglądam :( Losie dlaczego mi to robisz? :(

Na 60 stron wyszukiwania dziewczyn ze zdjęciem w przedziale wiekowym szerokości 3 lat, znalazłem 3-4 do które się mi spodobały i jedną która wygląda na zdjęciu jak aniołem a do tego napisała fajny opis siebie :) Podobno szuka miłości :( Dlaczego nie jestem samcem alfa? Z moim intelektem i osobowością na pewno miałbym szansę gdybym lepiej wyglądał :( Śmieszny Student a ty dostajesz czasem "oczka" albo wiadomości na Sympatii od kogoś?

Widziałem profil faceta który opisał siebie jak idiota do tego wykształcenie zawodowe i bezrobotny a miał ponad 200 pytań. Wzrost 192 cm i ładna twarz - wszystko jasne :o Ja pierdole ale to nieuczciwe.

Nawet na tej jebanej sympatii nie ma w profilu opcji gdzie można byłoby zaznaczyć zarobki... czyli to jawne faworyzowanie pięknych. Bo niby w jaki sposób mam zainteresować sobą kobietę jak na zdjęciu wyglądam jak gówno a z profilu można cały chuj wyczytać?

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
I do kogo te pretensje? Zagadaj do brzydkiej na pewno ci odpisze. ładne kobiety są dla przystojniaczków

Jak do kogo? Przecież mnie bocian nie przyniósł. Ładni kiedy widzieli że wyrastam na brzydkiego nie wzięli mnie złapali i spalili w jakimś piecu. Urodziłem się w biednej rodzinie wiec ja muszę być też biedny tak? Świetnie kurwa :D Spokojna twoja głowa. Przynajmniej jedna ładna będzie kiedyś moja... i nie spytam jej o zdanie nawet. Myślisz że brzydkie wolą brzydkich? One marzą o przystojniakach i wysyłają setki wiadomości do tych na sympatii. Ja pierdole to nawet dzieci mieć nie mogę :o Co za skurwiony świat. Albo ożenię się z brzydulę i będę ją bił i poniżał dając wyraz swojej frustracji hehe przecież nie odejdzie bo nikt jej nie zechce haha :D 🖐️

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Trzeba znać swoje miejsce w szeregu.Piękna kobieta nie wybierze paskudy bo moze mieć przystojnego faceta.Brzydula zadowoli sie byle czym czyli tobą;p

Nawet gdybym spotkał się koleżeństwo z brzydką to co mi to da? Ja mam kolegów. A dotykać tego nie mam zamiaru bo wolę zapłacić 400 złotych i przez godzinę uprawiać satysfakcjonujący seks z piękną dziwką (i to kompletny seks jaki sobie zażyczę) niż brać viagrę w moim wieku żeby chociaż staną widząc jakąś brzydulę. Nie każdy facet jest taki że jak zobaczy cipę to mu stoi i zaraz może ruchać :o

Ale ja się nie zgadzam na takie kategoryzowanie ludzi i w ramach buntu pokażę (okaże się to dopiero po mojej śmierci) że taki jak ja może mieć (dosłownie mieć) piękną kobietę wyłącznie dla siebie :D 🖐️

Gość anisetkaaa
luzik na sympatii widziałam wiele tępych ale ładnych lasek i tez miały takie wzięcie jak ten przystojniak 190 cm wiec nie rozumiem zdziwienia.Atrakcyjni ludzie zawsze będą sie podobac

Brzydula się byle czym zadowala? To brzydkie kobiety nie mają godności, szacunku do siebie, ambicji, żadnych wymagań od życia? Hehe

To dlaczego do kurwy nędzy brzydcy płodzą dzieci? Żeby ci nigdy się nikomu nie podobali i mieli w życiu przesrane? Wytłumaczy mi to ktoś? Dlaczego to jeszcze jest legalne?

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Zrozum że piękne cie nie zechcą bo wolą atrakcyjnych.Chyba ze ja sobie kupisz albo pojdziesz na dziwki.Tylko nie wiem co to za przyjemnosc wiedzac ze kobieta ma odruch wymiotny na twoj widok a robi to tylko dla kasy;p

Gość zdziała oj zdziała
a ja jestem na ten przykład naprawde ładna i zgrabna i ...sama , wiecie dlaczego ? bo ja chcę NORMALNEGO faceta a kręcą sie wokół mnie same macho albo metroseksualni wyglądem. A kumpelki mniej urodziwe dawno mają fajnych facetów. Nikt nie chce wierzyć że ja mam wnętrzę i że wnętrze u faceta to coś czego szukam :(

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Brzydcy płodzą dzieci bo maja takie same potrzeby jak ci ładni róznia sie jedynie atrakcyjnoscią.

To powinno być tak na przykład że jak jest para z wzrostem 174 cm on, ona 160 i rodzi się chłopiec, to powinni tego chłopca zapierdolić bo w życiu będzie kurduplem :) Kryteriów więcej można by znaleźć. On i ona mają brzydkie ryje? Ona rodzi jego dziecko? - sruu psom na pożarcie :D 🖐️ Itd itp :D 🖐️

Ale zrozum że mnie nikt nie musi chcieć bo ja się o zdanie nie spytam. Ja też potrafię być zwierzęciem a zniknięciem kolejnej pięknej nastolatki nikt się nie przejmie :D 🖐️

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Nie, po prostu mało atrakcyjni powinni sie wiazac z brzydkimi a ładni z ładnymi.

Brzydka tez będzie miała odruch wymiotny, podobnie jak ja na jej widok :D Idioto kobiety mają naturalnie większą wytrzymałość psychiczną na obrzydliwości. One wychowują małe dzieci które tylko srają, pierdzą, szczają i bekają. I to fakt a nie wymysł. Kobietę ciężko obrzydzić dlatego tak dużo z nich kurwi się nawet z obleśnymi starymi grubasami :D 🖐️

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez mam konto na sympatii ale chyba usune

Gość jskjbcdkhjbasdfjhvb
Jestes tak durny i psychiczny ze nie ma co z toba dyskutować