Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic? :(

bracia..

Polecane posty

Mam problem... szaleńczo podoba mi sie brat kolegi. Co prawda kiedy cos tego kolege podrywalam ale po przyjacielsku dobrą chwile temu, zartowalismy i tak zostalo, jestemy kumplami i bardzo sie lubimy. Jego brat jest DJ widzial jak tanczymy, boje sie ze bedzie chcial sie wycofywac skoro "cos" tam z jego bratem. Rozumiem to ale jak przekonac chlopaka, ze to na nim mi zalezy a nie na jego bracie, jak go zdobyc? On usuwa sie w cien...

Gość nie zrozumiem jej..nigdy nie..
moze mu poprostu powiedz..

nie znamy sie tak dobrze... pracuję nad lepszym kontaktem, widze, że mnie lubi, ja chcialabym cos wiecej tylko nie wiem jak to rozegrac skoro jestem kumpelą jego brata. Nie chce wyjsc na swinie. Ze najpierw z jednym teraz z drugim, nie jest to takie proste. Nic nie było tylko glupie "podpuszcanie". A ja glupia nie potrafie przestac myslec o jego bracie. Widac musi to wyjsc w czasie. Szeleje za nim! ledwo nad sobą panuje :( Tak bardzo go pragnę... Az sama sobie się dziwie. Pierwszy raz cos mnie takiego spotkalo. Pomzcie :(

Gość nie zrozumiem jej..nigdy nie..
popros kolege by was przedstawil..albo powiedz koledze ze podoba ci sie jego brat

Na tyle to się znamy :) dzisiaj zartowalismy. Boje sie to powiedziec koledze ktory uprzednio myslal ze to ja jego podrwalam a teraz wyjezdam do jego brata. Kurde nie takie proste jakby sie moglo zdawac :)