Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestembardzobardzozła

Kolega z pracy powiesił dziś wielki kalendarz z nagimi kobietami

Polecane posty

Gość jestembardzobardzozła

dodam,ze jestem jedyną kobietą na dziale.Głupio się poczułam.Wcześniej zdarzały się między nami dwuznaczne rozmowy ale ja je traktowałam jako żart.Po co on to zrobił?Chciał mnie ośmieszyć?Jeśli tak to mu się udało:(nie odzywam się do niego a on i tak udaje,ze nie wie o co chodzi.Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość Słomka__
mój tez kiedyś powiesił - przypięłam na nim (kalendarzu) instrukcję ppoż :D

Gość Ki BUC jacusia
kup mu krawat w kształcie penisa na prezent noworoczny?

pewnie nie mozesz zniesc widoku tych laleczek w kalendarzu...ale zawsze mozesz sie zmienic , by poczuc sie przy nich lepiej

Gość Andzia z parku
A ja bym wycięła z papieru ubranko dla tej pani je na tym kalendarzu przykleiła ha ha. Albo, jak ktoś wyżej napisał - powieś swój z jakimś przystojniakiem :D I się nie przejmuj za dużo :)

Gość aaase2223
jak powiesisz z nagimi facetami to zdejmą w ciągu tygodnia bo to nie bedzie dla nich przyjemne

Gość dobrze zrobiłeś
ojtam czepiasz się kobieto. powieś sobie obok z facetami i będzie spoko

Gość bardzobardzogłupia
"Głupio się poczułam." a dlaczego? "Po co on to zrobił?" jestes juz dosyc duża dziewczynką i nie wiesz, że i duzi i mali chłopcy lubia patrzec na gołe baby? szczególnie te na zdjęciach bo w naturze to już mniej, bo musieliby się czymś wykazać..... a oni są bardziej teoretykami. "Chciał mnie ośmieszyć?" a niby dlaczego ciebie? chciał i ośmieszył tylko siebie.... facet, który nie ma problemów z kobietami nie potrzebuje w miejscach neutralnych ładować sobie maciupkiego...akumulatorka. "Co byście zrobili na moim miejscu?" to co robią wszystkie kobiety będące w podobnej sytuacji... przepraszały każdego nowego gościa za KOMPLEKSY współpracownika :( i prosiły a akceptację dla niekonwencjonalnej terapii jaką stosuje w celu poradzenia sobie, kiedy już w realu stanie oko w oko ze swoim PROBLEMEM :(

Gość totaka
weź Marker i dorysuj każdej majteczki i staniczek :)

Gość totaka
ps. Twój kolega to idiota, jakim głąbem trzeba być żeby sobie wieszać rozbierane kalendarze w miejscu pracy, żenada :(

Gość wrednaictwoSzczere
w USA to by nie przeszło :O