Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyślenia pani a

Oto cechy prawdziwego mężczyzny. Może się czegoś nauczycie :D

Polecane posty

Gość przemyślenia pani a

Mam nadzieje, że choć jeden nieudacznik zrozumie przekaz :D Prawdziwy mężczyzna jest: -ambitny - ma w życiu cele do których dąży -zaradny - poradzi sobie w każdej sytuacji -silnie psychicznie - żadna sytuacja życiowa nie sprawi, że się załamie, oczywiście kobieta musi go wspierać i dodawać otuchy :) -odpowiedzialny - a nie lekkoduch, któremu w głowie chlanie z kolegami piwska -opiekuńczy - czyli, że potrafi wesprzeć kobietę i pomóc np podczas okresu czy choroby -romantyczny a zarazem stanowczy - powinien potrafić zorganizować np romantyczną kolacje na rocznicę lub urodziny, ale też żeby pokazał, że ma jaja i umie się postawić -kulturalny - wysławia się normalnie a nie co drugie słowo na "k" czy "h" :o -dba o siebie - czyli ma być czysty, dobrze też jak uprawia jakiś sport -stawia swoją kobietę ZAWSZE na 1 miejscu - mamusia albo koledzy nie powinni być żadną konkurencją z ukochaną -wierny - tego nie trzeba tłumaczyć

Gość przemyślenia pani a
O prawdziwej kobiecie będzie jutro :p żeby być obiektywnym

Gość przemyślenia pani a
Sory, ja zaraz spadam dyskutujcie tu, jak wrócę to wam napiszę :)

a o czym tu dyskutować? Wpierw opisz prawdziwą kobietę :D poźniej dopiero można podjąc jakąś dyskusję

Gość R78
Te cechy dotyczą obu płaci. Może tylko u kobiety zaradna w znaczeniu gospodarna, potrafiąca dobrze poprowadzić dom. Ale kobieta, która jest: ambitna, zaradna, silna psychicznie, odpowiedzialna, opiekuńcza, romantyczna, ale i rozważna, kulturalna, stawiająca męża na 1 miejscu, no i wierna - to ideał :D

Gość No to ja jestem taki
więc wnioskuje, że jesteś ze starszego pokolenia nieco pewnie 25+ bo te poniżej to nie chcą takiego prawdziwego mężczyzny.

Gość prawdziwa kobieta .
Moim zdanie prawdziwa kobieta powinna -być wsparciem dla swojego mężczyzny -powinna potrafić zająć się domem (nie mam tu na myśli stereotypowej kury domowej) -powinna dbać o siebie - żeby czuła się dobrze i żeby była piękna dla swojego mężczyzny -być prawdziwą damą, a nie jakąś szmatą -powinna być niezależna, wyzwolona oczywiście też powinna być opiekuńcza jak napisała autorka pomagać mężczyźnie np w chorobie -bardzo dobrze, gdy dokłada się do domowego budżetu Dodam jeszcze że prawdziwy mężczyzna powinien sam wszystko potrafić załatwić, naprawić itd, żeby nie wzywać do przysłowiowego wkręcenia żarówki fachowca :D taki facet co nic nie umie w domu to totalna ciapa

Gość prawdziwa kobieta .
Oczwyście cześć podanych w temacie cech jest wspólna

Gość Regres jesteś prawiczkiem
???

Gość Marek_1519
A namietną, pragnaca męzczyzny kochanka już nie musi byc? To nie chcę znac takiej "prawdziwej" a raczej wyrachowanej kobiety.

Gość prawdziwa kobieta .
kochanka też :) zapomniałam skupiłam się na cechach osobowości

Gość prawdziwa kobieta .
z drugiej strony, mężczyzna musi mieć do zaoferowania coś więcej niże seks trwający 5 minut i to jeszcze bez żadnej gry wstępnej Jak tu się czasem żalą :D Kobieta powinna za to być zawsze piękna i zadbana dla swojego faceta oraz go pożądać jak on ją i wszyscy będą zadowoleni :)

Gość ania,,
Zgadzam się z autorką i prawdziwą kobietą. Tylko weź dziś takiego faceta znajdź :o Większości zależy tylko na darmowym ruchaniu, a jak się z jakąś zwiążą to i tak koledzy ważniejsi są. Wstyd panowie :o

Tylko weź dziś takiego faceta znajdź x nie znajdziesz takiego bo takich nie ma tak samo jak nie ma idealnych kobiet

Gość prawdziwa kobieta .
A jak ci powiem, że takiego znam ? :)

Gość prawdziwa kobieta .
To sobie myśl co chcesz, ale właśnie taki mężczyzna jak opisuje autorka jest moim mężem ❤️

Gość una palona blanka
taa... jasne mężczyźni nie pytają o drogę oni tylko: zwiedzaja nieznana okolicę podziwiają dalsze krajobrazy

Gość prawdziwa kobieta .
11 lat ;) ile jeszcze mam czekać :D ?

Gość ania,,
Ty Regres nie zazdrość dziewczynie, tylko sam się weź za siebie :p

Gość ja pierdziu,,,
według tej tu to ja jestem prawdziwym mężczyzną!!! Cholera nie wiedziałem. a to się małżonka ucieszy :) E nie, moja ma w tyłu opinie innych na mój temat :(

Gość ania,,
Jakich opinii ? Wiesz nie jest za fajnie jak ktoś sam tak o sobie myśli :D trzeba być trochę skromnym :p

Gość ja pierdziu,,,
na początku jest opinia autorki na temat "prwdziwego mężczyzny"

Gość ja pierdziu,,,
poza tym dopiero sie dowiedziałem.

Gość RopincHÓÓÓtttt de pikuś
.....prawdziwa kobieta nie trzepie móóóóóóóóóóóóózgiem jak torbą po cemencie........................