Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambrelcia525

jedzenie ze świąt

Polecane posty

Gość hehe dobre.........
ale inteligentna i kulturalna odpowiedź ewo. no gratuluję polotu po prostu

Gość a ja w tym roku
a czego się spodziewać po zakompleksionej babie.... ja wykorzystałam owoce z kompotu z suszu do deserów lodowych indyk wylądował w sosie a reszta jakoś zeszła na bieżąco :) pierniki jeszcze dwa zostały, ale o to się nie martwię, bo to akurat poleży :)

jakie pytanie, taka odpowiedź co można z jedzeniem zrobić? no chyba zjeść tylko 1

Gość nie robie nigdy duzo jedzenia
na swieta zeby pozniej nie miec takiego problemu :-) Jedynie duzo zrobilam bigosu ktory zamrozilam i bedzie na 3 obiady. Zrobilam 2 salatki, tez nie za duzo, dzisiaj pewnie dojemy a inna salatke zrobie na sylwestra. Jedynie ryb za duzo zrobilam i musialam wyrzucic ale to dlatego ze w ciazy jestem i nie podejrzewalam ze zapach ryb wywola u mnie takie mdlosci. Pieklam jeszcze indyka, dokladnie piers, czesc zjedlismy na obiad a reszta do lodowki i na kanapki. Nie szaleje w swieta bo nie lubie wyrzucac jedzenia a jestem tylko sama z mezem i nie ma kto pozniej tego zjesc.

Gość hehe dobre.........
nie zrozumiałaś pytania kobieto i głębszego w nim sensu sensu... żal....

Ja trochę zamroziłam to co się dało bo dlugo jedzenia na taką pogodę nie da się trzymać.

Gość u mnie nie zostało nic
tylko troche kapusty i dzis ją zjem święta w samotności także zakupy były małe jutro kupie coś świeżego

Gość ja też dużo nie robiłam
i to co zostało zamroziłam, bo to pani ewo też można z jedzeniem zrobić. przy okazji świąt narobiłam pasztetu, pieczeni i odrazu część poszła do zamrażarki. to samo z bigosem, rybą po grecku, karpiem, uszkami. będzie jak znalazł na nowy rok i trzech króli :) robię tak co roku.

Gość sekta
z wędlin i kapusty dziś powstał bigos do słoików reszta mięs do zamrażarki alkohol w barku weka do mielenia ciasto...wkrótcemsie skończy

Gość kulebiak, ryby juz wyrzucilam,
bo wszyscy nam duzo nawiezli a my we 2 nie zjemy. Ciasto jest w lodowce ale to z banaem juz chyba jureo nie bedzie dobre.

Gość ja nie wiem chyba jestem nieno
po co tyle żarcia robicie, że potem się musicie zastanawiać co z nim zrobić?

Gość sekta
ja kupiłam duzo mięsa, zamroziłam i wyjmuje w miare potrzeby teraz same ochłapy sprzedają... a 1 sledzik został na jutro! super

Gość qweasdzxcvfrtgb
u mnie w sumie nie dużo zostało, bo święta spędziłam gównie sama, tylko w pierwszy dzień swiąt poszłam na obiad do przyjaciółki. zostało tylko troche sałatki jarzynowej to dzisiaj zjadłam, robiłam roladki z indyka bo lubię, wiec na kanapki zostało, no i zostało ciasta jogurtowego i sernika to do kawy raz bach i nie bedzie :)