Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40-tka coraz bliżej

Która z Was wolałaby rózgę?

Polecane posty

Gość starsza dziewczynka
jak sie prosze o rozge, to glupole mysla, ze zartuje ;)

Gość starsza dziewczynka
* powinno byc: "prosze o rozge" bez "sie" przepraszam :)

Gość 40-tka coraz bliżej
No właśnie, a ja na przykład taką prośbę potraktowałbym znacznie poważniej :D Ale to miłe, że nie wszystkie panie są tu wybitnie grzeczne...

I Ty tak łatwo dasz się przeprosić tej pani powyżej? Ja bym ją lała. Profilaktycznie. Taka niebita może popełniać więcej błędów.

Sugerujesz coś ma miła? Nie za wcześnie na pośladki? W sumie, weź je zbij i miętol je też. Wygnieć jak plastelinę. Poczuj je na swoich maleńkich dłoniach.

Sugeruję? Nieee, ja zawsze mówię wprost czego mi trzeba. Tak już mam. Przywyknij.Dłonią to tylko masaż, na początek, na szybsze krążenie krwi, a potem rózgą.

O! albo brzozową witką. To jest niebezpieczne narzędzie, trzeba je umieć obsługiwać. Czas na mnie. Do potem Bó. Bózi😘

Gość 40-tka coraz bliżej
Jeju, jakbym tak lał za wszystkie błędy, jakie czytam... Wtedy byłby to zawód, a nie przyjemność. Swoją drogą - koncepcja wspomagania nauki polszczyzny laniem ma swój powab. Ale nie jestem pewien, czy byłaby skuteczna. No i jeszcze raz powtarzam - fajniej się leje te grzeczne, bo to perwersyjne. A w przypadku nierobiących błędów, jest ciekawiej, bo takie sa bystrzejsze. Takie, co błędy robią - mam na myśli ordynarne ortografy, a nie niepotrzebne słowo - to zwykle straszne tłuki.

Gość 40-tka coraz bliżej
Widzę, że jakiś gorący dialog mi uciekł. Koszulka pewnie już dawno została zdarta przez jakiegoś amatora zabaw w sieci...

Gość 40-tka coraz bliżej
Oczywiście, rózga jest najlepsza przed - najlepiej w saunie, bo to i urodzie pomaga, i zdrowiu. Ale sądzę, że dobre rózgi zadziałają pozytywnie i w trakcie przyziębienia :D

rózgę tylko dla niegrzecznych Pań dla grzecznych perfumy