Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka85

moje dziecko ciągle placze :(

Polecane posty

Gość ka85

tak jak w temacie. moj 4 tygodniowy chlopiec ciagle placze! nie chce spac w dzien. pol godziny i znowu to samo. w nocy najdlyzej spi 3 godziny a pozniej budzi sie co 1,5h a od 6 rano juz tylko drzemki do 9. kolek nie ma (mial wczesniej dlatego moge rozroznic ten placz) poza tym sen tylko przy suszarce! wiem ze nie jedna mam neguje takie zachowanie ale jesli nie ma sie w domu takiego placzka to nie sposob zrozumiec. dzisiaj od 9 rano ciagle na rekach i zasypial, klade do lozeczka i oczy jak 5zl. i tak 4 godziny w placzu i lamentach. w koncu wlaczylam suszarke i spi. dzieki temu moge napisac tego posta. suszarka chodzi i maly spi. jem tylko wtedy kiedy chlopak jest w domu i do lazienki to samo. probowalam nawet zostawiac go w lozeczku az sie uspokoi ale on sie tak zanosi ze az serce sie kraje. biore na rece i musze z nim chodzic bo samo trzymanie na rekach tez nie pomaga! pomozcie bo juz nie wiem co mam robic! :(

Gość ile razy będziecie
może zaczyna do niego docierać kto jest jego matką :O

Gość ka85
czytalam o chustach i jestem na etapie kupowania takiego wynalazku wlasnie. :ile razy jeszcze bedziecie" ---> moze rozwiniesz swoje zdanie?

Gość Kachna 1209
a masz huśtaweczkę? są takie świetne na baterie niezawodne