Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zloty--smok@wp.pl

Seksuolog lub niewyżyta żona :]

Polecane posty

Hej! Mam pytanie, czy ktoś z Was korzystał kiedyś w Krakowie z pomocy dobrego seksuologa ? Jestem prawie rok po ślubie, moja żona ma ochotę na seks zdecydowanie częściej niż ja - ja natomiast, mimo tego, że kocham ją, wspieram w tym co robi, to nie czuję specjalnego dzikiego pociągu seksualnego do niej.... Chciałbym coś z tym zrobić, nie może być przecież tak, że bardziej pociągają mnie 'zakazane owoce' i cudze żony, chciałbym porozmawiać z kimś kto, popatrzyłby na mnie z zewnątrz i pomógł mi zastanowić się nad sobą.... :)

Gość weqwweewe
A Twoja żona ma na imię Stefan ? :classic_cool:

Ja chcę :) ale miałem wcześniej kilka partnerek, żona tylko jednego przede mną i okazuje się być dużą romantyczką, chce wieczorem po ciemku, żeby sąsiedzi nie widzieli i nie słyszeli - a ja bym chciał, żeby choć raz powitała mnie po powrocie z pracy z rozłożonymi nogami, czekając na mnie i prosząc żebym ją zerżnął.... ale moje rozmowy i pomysły nic nie dają...

To ja Ci powiem darmo to co seksuolog za 200zł "niedopasowanie seksualne-różnica temperamentów, oczekiwań"🖐️

Gość WorekPokutny
A może to żona powinna cię zmienić !?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Dwóch pedałów zapragnęło mieć potomka. Adopcja odpadała ponieważ chcieli aby to było ich dziecko. Wpadli więc na pomysł, ze wymieszają swoje nasienie , poszukają chętnej do urodzenia ich dziecka a jako,że brzydzili się kobiet to będzie zapłodnienie in vitro a medycyna zrobi swoje. I tak się stało. Po dziewięciu miesiącach urodził im się dorodny syn. Poszli go zobaczyć pielęgniarka wprowadziła ich na sale,gdzie leżało kilkanaście noworodków i każdy z nich darł się wniebogłosy. Tylko jedno dziecko nie krzyczało - syn pedziów. - Widzi pani, a mówią że my jesteśmy nienormalni, a jakie grzeczne dziecko. - Tak? To zobaczcie jak się rozedrze gdy mu smoczek z dupy wyjmę!