Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstresie

OKRES

Polecane posty

Gość Wstresie

Uprawiałem seks z moją dziewczyną. Kupiłem gumke w aptece wiec na pewno nie było z nią nic złego. Doszedłem na zewnątrz bo ona bała sie ze moze zajść. Gumka nie pekła ani nic bo sprawdziłem. spóźnia sie jej okres. Nie chce kupic testu ani isc do ginekologa bo sie boi... Nie wiem co mam robic... Nie chce zmarnowac sobie zycia. Mam dopiero 17 lat... Powiedziała ze poczeka do 1 i dopiero to sprawdzi. Prosze o rade. Co mam zrobic ? Czy jest to mozliwe ?

Gość ojojku
możliwe tak, ale mało prawdopodobne. Jeśli ona tak bardzo boi sie zajscia w ciaże to opoźnienie okresu moze miec podloze psychologiczne. Namow ją na test, najlepiej sam kup i badz przy niej jak bedzie robic - bedzie wam raźniej.

Gość Wstresie
Mówiła coś o bólach takich jak przed okresem. Bolało bolało ale przeszło i okresu nie ma. Na prawde nie wiem co mam robic... Boje sie wyniku testu. Możliwe jest to ze zaszła ? Na prawde tego nie rozumiem... Mozliwe jest to ze jak zaczyna sie współzyc to okres po prostu sie przedłuza czy cos takiego ? Co mam robic ?

Gość tirurirutiti
Co to do k***y znaczy "nie chcę zmarnować sobie życia"? Było nie bawić się w seks i myśleć o tym przed, a nie po :O

Gość nawet jeśli doszło do
a ile tego spóznienia jest?

Gość cau
nie sluchal kolega autor Pana Baltroczyka on miwil tak cytuje "mysl w trakcie nie po fakcie" amen

To jest normalne szczególnie po pierwszym seksie, że stresujecie się ciążą. Jeżeli użyliście prezerwatywy i się nei zsunęła i nie pękła to dziewczyna NIE ZASZŁA w ciążę - no bo jak. Sperma to jest ciecz a nie promieniowanie gamma żeby przenikać od tak. Zastanawiam się jeszcze tylko nad tym czy faktycznie jesteście na tyle dorośli aby uprawiać seks,bo zawsze trzeba się jednak liczyć z konsekwencjami i nie panikować w taki właśni sposób. To jest znak, że na seks jest za wcześnie i powinniście zaczekać. Mimo wszystko życzę radości z seksu!

Gość sadgfhad
lusitania co ty pieprzysz ????? gumka nie musi być widocznie pęknięta, wystarczu mikropękniecie i plemniki sie przedostaną i macie dzidziusia. I na dobrą sprawę nawet jesli konczysz poza nią istnieją szanse że zaciąży bo przed wytryskiem wycieka płyn oczyszczający w którym znajdują się plemniki. A taka ogólna prawda życiowa chłopczyku jest taka- jeśli uprawiacie seks to zawsze jest możliwe że zajdziecie w ciąży bo żadna antykoncepcja nie daje 100 %.

przeczytaj temat, skoro obejrzał prezerwatywę i nie widział pęknięć to po co go straszyć? z takim nastawieniem, że będą mikropękniecia to można w ogóle nie używać gumek bo przecież pękają, szkoda mówić

Gość Wstresie
Spóznia sie 5 dni.

1. test ciążowy 2. lekarz ginekolog te dwie rzeczy z pewnością rozwieją wasze wątpliwości, i od razu może ginekolog dobrał by wam może jakąś całościową antykoncepcję, a nie tylko doraźną. No i może faktycznie powinniście jeszcze poczekać ze współżciem.

Gość rerzyser - ż
Spójrz na to z dobrej strony, jak już zaszła to możecie się teraz grzmocić bez gumy!

Gość fdgfdffg
Jak była prezerwatywa to na pewno nie zaszła. Mikro-pęknięcia to bajki. :D Jak gumka by pękła to byś zobaczył to własnym okiem bez żadnej lupy czy mikroskopu. Żartują sobie z ciebie.

Gość rozbawiles mnie
czlowieku ja 2 lata bez zabezpieczenia jade i nie moge ajsc w ciaze a wy z gumka i bez wytrysku