Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ona_zalamana

co zrobic w takiej sytuacji?

Polecane posty

Go艣膰 ona_zalamana

Hm jak zaczac mieszkam z facetem poltora roku. Od kilku miesiecy on padl na dno... Jest smierdzacym (doslownie) leniem i chamem. Zero kultury. Od 3 dni prosze o umycie garow i nic. Na swieta nic mi nhe pomogl wszystko sama robie a mam problemy z kregoslupem i nie umiem wszystkiego sama zrobic. Myc to sie myje raz na 3 dni o higienie jamy ustnej nie wspomimam. Wyprowadzic sie nie moge bo nie mam gdzie i brak pracy z powodu tego kregoslupa. Jestem na skraju zalamania. Nie mam komu sie wygadac bo w tej okolicy nikogo nie znam... Eh co ja takiego zrobilam ze tak sie odwdziecza za to ze zawsze mial wszystko pod nosem...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sekta
oj prostaczko powies si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona_zalamana
Jeszcze wszystko by bylo ok jakby mnie posluchal ale kazda w zmianka konczy sie slowami TO SE ZMIEN dobrze wie ze jestem w sytuacji bez wyjscia i sie musze tu kisic.to mnie wykoncza psychicznie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona_zalamana
up

Udost臋pnij ten post

jedyne wyj艣cie to wraca膰 tam z k膮d si臋 przysz艂o.to ju偶 lepiej u jakiej艣 rodziny jako pomoc si臋 zawiesi膰 ni偶 tam siedzie膰 bo ludzie si臋 zmieniaj膮 w jednym tylko przypadku. Albo wcodz膮 w alkohol albo z niego wychodz膮.reszta to przyzwyczajenie i sprawa kompromisu.wida膰 facet nieidzie na kompromis to ju偶 bym wola艂 w prztu艂ku dla bezdomnych sie za艂apa膰 i si臋 udziela膰.tam by ci臋 docenili i nawet dzi臋kuj臋 powiedzieli.

Udost臋pnij ten post