Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajazielononóżek

zdrowe jaja

Polecane posty

Gość Miss u buntu z haczykiem
Przychodzi Rusek do domu, w rękach ma 3 butelki wódki. Żona pyta: - Skąd masz tę wódkę. - Złapałem złotą rybkę.

Gość kluski slaskie lubie
Tanio za jajka tylko szkoda,ze za wysylke trzeba placic:)

Gość :///
Tanio, tyle że z przesyłką już nie wyjdzie tanio.

Myślę, że z przesyłką wyjdzie jeszcze drożej... bo... wyobrażacie sobie wysyłkę jaj przesyłką bez opcji ostrożnie, jak w opisie? Na 100% dotrze jajecznica.

Gość zuzananannan
a ja wysylam jajka przepiorcze na drugi koniec polski, bez hasla ostroznie, place 11 zl; jak dotad doszly cale i to w ciagu 3 dni. oststanie wysylalam przed siwetami; tez doszly cale. mysle ze to kwetsia opakowania.

Gość zacie1kawiona
a skad te jajka w ogoel?

Gość pewnie jajka kupne ze
sklepu ze zmazaną pieczątką :D Ostatnio u mnie w pracy taka jedna nosila, niby swojskie ale raz wpadła bo zapomniała zmyć pieczątki w jednym jaju. Dodam,ze nie wiem jakie one były bo nie kupowałam, sama mam swojskie od mamy i wiem ze takie różnią się mocno żółtym żółtkiem to nie wiem jak ludzie nie zorientowali się, że to jajka sklepowe

Gość jajazielononóżek
te jaja sa z wiejskiej zagrody. zgodne z opisem. okolice bydgoszczy.

Gość maultka
kupil ktos z was te jajka juz? bo sie zastanawiam...

Gość kupilam
a ja kupilam, z przesylka:) i jestem zadowolona:) cale doszly, smaczne sa, nawet maz powiedzial, ze pachna inaczej niz te z supermarketu!!!!

No ja w domu mialam przepiórki i perliczki też są zdrowe i mało cholesterolu zawierają. Rewelacja

Gość jajazielononóżek
jeśli jest ktoś zainteresowany nie tylko jajkami zielononóżek, ale takze przepiórczymi, to polecam. Tez mam przepiórki i tez na jajka; karmione ziarnem i salata i marchewka; nie chca jesc kapusty.

Gość czy ktos
czy kroś oprocz "kupilam" kupil jeszcze te jajka. ogloszenie wyglada dobrze, ale chcialabym sie upewnic zanim kupie.

Gość zaciekawiaona
aukcja sie konczy

Gość gość
Jadłam jajka owsiane Braci Grotek i od razu wiedziałam, że nie wrócę do standardowych marketowych. Przyznam, że te jajka biją na głowę nawet opakowania z gospodarstw typowo ekologicznych. Dorobiłam się na własnej agencji graficzno – artystycznej. Lubię fajnie zjeść, korzysta z nowinek żywieniowych. To moje małe hobby. A smaczniejszych jajek nie jadłam po prostu. Nie polecam ich ludziom z małym portfelem, którzy tylko na cenę patrzą. Wręcz przeciwnie.