Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asd20

co nalezy zazywac przy tabl anty ?

Polecane posty

Gość asd20

jakies witaminy ?

Gość Miss u buntu z haczykiem
W plemieniu Apaczów zachorował jeden Indianin. Nikt nie wiedział jak mu pomóc wiec poszli po pomoc do Szamana. Mowią mu jak wygląda sprawa. Szaman na to: -Musicie połpżyć mu jajka na oczy wtedy bedzie zdrów. Po kilku dniach Szaman przyszedł do plemienia i pyta z optymizmem: -I jak pomogło? Wszyscy jednak milczą i stoją smutni.W koncu ktoś odpowiada, że Apacz nie żyje. -Jak to?! - mżwi Szaman - Nie położyliście mu jajek na oczy? Odpowiadają zgodnie: -Dociągneliśmy tylko do pępka!

Gość adriankowa8080
dobry żart miss u - ale tak na poważnie to jeśli masz częste kłopoty z infekcjami intymnymi: upławami, swędzeniem to myślę, że mogłabyś probiotyk ginekologiczny przy okazji brać - mi pierwsze takie problemy pojawiły się właśnie jak zaczęłam hormony brać - mój gin. powiedział, że tak się dzieje w następstwie zmian stężenia hormonów płciowych co zaburza mikroflorę pochwy - polecił mi provag, który spośród probiotyków jest najlepiej dopasowany do flory Polek - zażywam i jest dobrze - to tyle ode mnie - rozpisałam się ale może jakoś pomogłam.

Gość raczek+
Jeżeli masz nawracające infekcje to tak jak koleżanka wyżej radzi zażywaj provag, który ochrania pochwę, pęcherz moczowy i cały układ pokarmowy prze niekorzystnymi bakteriami i grzybami. Jeżeli przytyłaś, twoje libido spadło lub masz problemy z wątrobą to podobno asecurela zmniejsza takie dolegliwości. Jeżeli pojawiły ci się żylaki to warto skonsultować się z lekarzem i zbadać krzepliwość krwi.

Gość asd20
a jesli chodzi o pajaczki przed zastosowaniem mialam juz kilka . obecnie jestem na etapie pierwszego opakowania a pajaczkow delikatnie przybylo dzieki za odp ;)

Gość orzechP_
tak jak pisała adriankowa, kobiety biorące tabletki są bardziej narażone na infekcje, więc powinny co jakiś czas stosować probiotyki, np. provag, który ma za zadanie chronić układ moczowo-płciowy przed infekcjami.