Matyldzinka1 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Witam, wczoraj wieczorem dnia 26 grudnia ja i moja partnerka razem współżyliśmy z wytryskiem w środku. Chciałbym podkreślić iż moja partnerka przyjmuje tabletki antykoncepcyjne (jest na etapie 17-tej tabletki w tym blistrze). Dzisiaj(27 grudnia) była u dentysty na leczeniu kanałowym, lekarz dentysta przepisał jej antybiotyki. Kiedy moja partnerka może zacząć brać leki przepisane przez stomatologa? Zaznaczam iż na stronie ministerstwa zdrowia obydwa leki poddałem analizie na interakcje, wynik wyszedł nie po naszej myśli, tzn. interakcja jest istotna i osłabi działanie tabletek antykoncepcyjnych. Tabletki antykoncepcyjne które przyjmuje moja partnerka to : "Kontracept" a przepisany antybiotyk przez stomatologa zwie się "Clindamycin MIP 600". Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilojk Napisano Grudzień 27, 2012 Może zaczac brac antybiotyk juz. Podczas brania antybiotyku i 7 dni po zakonczeniu trzeba sie dodatkowo zabezpieczac. Dobrze byloby tez, zeby przerwa pomiedzy przyjmowaniem antybiotyku i tabletki wynosila kilka godzin (3-4). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matyldzinka1 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Wczorajszy seks z wytryskiem w mojej partnerce nie ma znaczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilojk Napisano Grudzień 27, 2012 Nie, bo plemniki nie przetrwają do czasu odblokowania ewentualnej owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matyldzinka1 0 Napisano Grudzień 27, 2012 A tygodniowa przerwa która nastąpi za 4 dni? Ma znaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matyldzinka1 0 Napisano Grudzień 27, 2012 bump. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziś na pomarańczowo Napisano Grudzień 27, 2012 załóż gumkę mózgu operacji, a nie czekasz tylko na kobietę i trujesz ją tabsami. kretyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matyldzinka1 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Nic nie wnosisz do tematu. Proszę o pomocne wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach