Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asgfasga

pocałował mnie nieznajomy

Polecane posty

Gość asgfasga

zagadał mnie chłopak, powiedział że mu się podobam i pocałował, teraz mnie unika, czy wam takie rzeczy się zdarzają?

Gość Jerzy na bezrobociu
ja bym nie mial odwagi tak zrobić a szkoda bo miałbym komu

Gość oadea
nie. To tylko tobie i na filmach:)

Gość Miss u buntu z haczykiem
Przychodzi facet do adwokata: - Pamięta pan mecenasie ile milionów dolarów dostał koleś, który wytoczył sprawę Marlboro za to, że zachorował na raka? - Nooo... sporo... kilkadziesiąt. - A ile dostał gościu, który oskarżył McDonaldsa, że po hamburgerach roztył się jak świnia? - Noooo... kilkanaście. - Ja też chciałem wytoczyć sprawę... - Komu? - Polmosowi Lublin. Za te wszystkie brzydkie baby, które wyruch*** po Żołądkowej Gorzkiej!

Gość asgfasga
no i powiem, że bardzo mi się spodobał, ale najpierw byłam zszokowana jego śmiałości, a później byłam zszokowana jego unikaniem,

Gość asgfasga
następnego dnia szukał mnie w pociągu i znowu dostałam buziaka

Gość pytanko25:)
widujesz go jeszcze?

Gość asgfasga
pierwszego dnia w policzek, drugiego w usta, rzadko go widuję, mogę go spotkać kilka razy w tygodniu, później przez miesiąc nie widzieć, najpierw mnie całkowicie unikał, teraz kiwa głową na cześć i się uśmiecha, ale nie zagaduję

Gość moze sie wstydzi
albo uwaza, ze teraz twoj krok :P albo zwyczajnie jest poje­bany i wydaje mu sie, ze w jkaims filmie gra amanta, ktory szarmancko caluje nieznajome by potem byc ich obiektem uniesien :D

Gość hazo
hahah racja wyżej alonzo sie znalazł jebany...

jaki ma samochód?

Gość oadea
pocałunek to intymna sprawa:) wiec po tym powinien bynajniej;) witac ciebie z usmiechem i mowic czesc to tak jak przespac sie z kims i nie powiedziec temu komus na drugi dzien czesc. A czesto sie to zdarza u facetow..niestety...Juz jakby jej nie zna, zaliczyl i koniec. a on po pocalunku? jej kolej? no jak on pocałował, mowi na jej widok czesc, to tak jej kolej..w innym przypadku..nie.

i skad jestes? bo miałam podobnie

Gość asgfasga
po pocałynku w usta gdy go zobaczyłam, po weekendzie podeszłam do niego pogadać a on nie chciał ze mną rozmawiać, normalnie odwrócił głowę, tłumacząć się że dużo rzeczy się dzieje w jego życiu i nie będzie o nich mówić mi, a poźniej nie miałam odwagi do niego podejść po takim tekscie

Gość hazo
jakby cie za pizde złapal tez bys sie jarała?

Gość asgfasga
pożniej miałam wrażenie, że jak mnie zobaczył to specjalnie idzie w przeciwną strnę, pożniej przez dłuższy czas go nie widziałam,

Gość asgfasga
ostatnim razem jak go widziałam, to pare razy spotkały się nasze wzroki, patrzył się bo albo kwinoł głową, uśmiechnął się, mam ochotę do niego zagadać ale nie wiem czy pownnam

Gość cos ci pow iem
mialem kiedys takiego porabanego kumpla,wymsylal rozne rzeczy i je realizowal, do tej pory nie wiem czy swiadomie czy nie, uwazal sioebie za takiego: artyste! kontrowersyjny, szarmancki, dziwak, o ktorym wszyscy (z zachwytem) mowia - zyeb - jednym slowem :D i on tez wpadl na taki pomysl by calowac nieznajome, albo rzucic im komplement patrzac sie gleboko w oczy - w jego mniemaniu miala to byc kolejna rzecz, ktora przedstawia go jako interesujacego slodkiego szalenca ;) i kiedys pocalowal taka laske, a ona przybiegla za nim i zrobilam mu na caly glos awanture, ze 'nie chce jego calusow, ze nie potrzebuje teraz do szczescia jego uwagi i on ma zabierac ten calus, wymazac go natychmiast!' :D :D stala przed nim z tak wsciekla mina, on nie wiedzial co powiedziec, zatkalo go kompletnie i po raz pierwszy sobie pomyslalem, ze znalazla sie dziewczyna, ktora jest chyba abrdziej szalona niz on :D

Gość gffvbffv
Kobiety uwielbiają być falowane i dotykania przez nieznajomych

Gość asgfasga
też bym zrobiła coś szalonego albo głupiego ale nie mam dobrego pomysłu, żeby go zaszokować tak jak on mnie,

Gość asgfasga
ktoś się podszywa :/