Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssskaaaazzzziiimoddooooo

pytania do doswiadczonych pan w oralu i analu....

Polecane posty

Gość sssskaaaazzzziiimoddooooo

witam mam kilka pytan dziewczyny powiedcie mi jak to jest gdy lykacie sperme ? Jaki byl wasz pierwwszy raz i w jakich okolicznosciach i czy wam sie to spodobalo i jak was chlopak namowil na to i jak smakuje sperma ???????ten sam zestawik pytan co do anala,pszcie jak najwiecej z gory dzieki pzdr

Gość milka25GO
Zależy w jakiej postaci jest sperma i czy chłopak kończył mi w buzi. Do tej pory połykałam tylko moim chłopakom a miałam trzech. Na początku się trochę brzydziłam, ale potam było dobrze. Najwazniejsze żeby być podnieconą to wtedy się to zrobi bez problemu. Z ostatnim czyli obeznym przeżyłam też anal ale nie robimy tego nacodzień. Trochę bolało na początku potem już lepiej. Za każdym razem byłam poddenerwowana bałam się wstydliwej wpadki. Także połykanie polecam analnego nie.

Gość polopolopolopolo
Ja lubie smak spermy,moj facet tez lubi konczyc mi w buzi. Mnie polykanie nawet podnieca no i czuje sie jakbym byla gora bo ode mnie zalezy jego rozkosz hehe. Co do analu to nie przepadam,potrzeba dlugiego przygotowania a i tak ciagle mysle czy tam czysto jest itp. Nie umiem sie wyluzowac po prostu.

Gość mariiiiomar
widze ze sama nie doswiadczone panienki tu masz powiem ci szczerze ze moja zona mo lyka sperme i chyba ma z tego przyjemnosc na wiecej pyt niestety nie odpowiem a co do analu to nie nasze tematy 3ymaj si

Gość sssssskkkkiiiiilllllooooo
a powiedzcie mi tylko jeszcze jaki byl ten pierwszy raz i w jakiej pozycji najlepiej