Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probujezdrowozyc

Zdrowo żyć... dziś pierwszy dzień!

Polecane posty

Gość probujezdrowozyc

Jestem 30-letnią kobietą i od dawna szykowałam się do zmian prozdrowotnych :) Dzisiaj kuiłam tabletki tabex, wzięłam już 3, więc rzucam palenie :) Ii dzisiaj pierwszy raz od 10 lat bigałam. Tylko 30 minut, bo moja kondycja nie pozwoliła na więcej ale to zawsze coś... Jak zacząć biegać? Ile razy w tygodniu? Codziennie? Czy tabex to dobre rozwiązanie?

Gość jatezbymchciala2222
Tez jestem ok 30 i pragne zmienic swoje zycie na zdrowsze. Papierosy pale i raczej nie przestane bo bardzo lubie ( tabex podobno oki ale jak nie masz silnej woli to zadne Ci nie pomogą ), wino uwielbiam to moja druga słabość : D Chcialabym zmienic najpierw diete, nie jakies restrykcyjne przedsięwzięcia tylko powoli zacząc sie zdrowo odzywiac na stałe, a jak u Ciebie z dietą?

Gość probujezdrowozyc
Z dietą różnie ;) Chociaż iedyś wazyłam 90 kg i w ciągu 1,5 roku schudłam 25 kg na diecie na początku 1500 kcal, pozniej ok. 1200 kcal, nie ruszalam sie wcale. Ja kocham palić papierosy - palę ok. 1,5 paczki dziennie. Za dużo kasy na nie wydaję. A i podczas dzisiejszego biegu niezle poczuła je w płucach... Win uwielbiam, ale coraz bardziej ograniczam. Teraz piję lampkę czerwonego wytrawnego. Lampka jest ok :) Ale lampka 150 ml a nie lampka 750 ml :)

Gość jatezbymchciala2222
A przy jakim wzroscie? Ja waze teraz 80 przy wzroscie 176cm :/ al ejuz dlugo mam ta wage, do tego jezdze samochodem i mam prace za biurkiem. A probowałas e-papierosa?

Gość probujezdrowozyc
E-papieros nie dzialał wcale - paliłam go cały czas i wylądowałam w szpitalu przedawkowałam go :/ Wzrostu mam 172, więc jestem niższa od Ciebie. I też jeżdze wszędzie samochodem i pracę mam siedzącą. Ale tak czy siak pora wziąć się za siebie.