Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vecordia

potrzebujaca pomocy ofiarodawcy

Polecane posty

Hej dziewczyny! Moja sytuacja finansowa jest z dnia na dzien coraz gorsza. Ja nie pracuje a mój narzeczony pracuje w fiacie i boje się nowego roku dlatego jak ktoras z was ma jakies nie potrzebne niemowlece ciuszki to mogę wam nawet oddac za przesylke. Naprawdę niczym nie pogardze. Pomoge również mama w podobnej fatalnej sytuacji. Ja rodze dopiero w czerwcu ale chcialabym już zaczac zbierac ciuszki dla mnie i innych mam ktore nie moga liczyc na rodzicow. Mój email mojakreatywnosc@onet.pl

Gość wywiad za 50 zł
Idą Jarek i Lechu przez las patrzą a tu świecący księżyc. - Chodź go weźmiemy - mówi Jarek. Tak zrobili i skradli księżyc do plecaka. Idą dalej przez las, są już zmęczeni a tu chatka. Wchodzą a tam nikogo nie ma ale na stole jedzenie i wino. Spałaszowali, wypili i wyczerpani rzucili się na łóżko. O północy nadeszła Baba Jaga z wielkim czarnym kotem na ramieniu i mówi: - Zjedliście moje jedzenie. Teraz ja was zjem! Jarek na to do Lecha: - Ty, trzeba będzie ją zarąbać. Lechu mówi: - Nieee, rozwiążmy to jakoś pokojowo. I tak pokojowo rozwiązali konflikt że Lechu zamieszkał z Babą Jagą, a Jarek z kotem.

Gość muffins_
jak pracuje w fiacie to chyba zle nie zarabia pieprzona naciagaro

Gość ijgda
vecordia - mieszkasz w Tychach?

Gość kolizja inwazyjna
Okolice Lublina. Zapadła wiocha. Ławka przed spożywczo-monopolowym "U Hanki". Miejscowa elyta odbija owocowe-mocne. Wszyscy ciągną z gwinta - jeden nie pije. - Dlaczego nie pijesz? - pytają zdziwieni. - Nie mogę. Hipnoza i kodowanie... - wyjaśnia abstynent. Następnego dnia - na wielkim kacu - jeden z uczestników libacji przychodzi do abstynenta: - Słuchaj! Chciałbym się także zahipnotyzować i zakodować... Już nie mogę tak dalej... Daj mi adres tego lekarza... - Jakiego lekarza? To nasz kowal. Facio podziękował i udał się do kowala: - Chciałbym przestać pić... Podobno pomaga hipnoza i kodowanie... proszę... - Zdejmuj spodnie i wypnij się - odpowiada kowal. Facio zdziwił się, ale zdejmuje spodnie i wypina się w stronę kowala. Ten przyciąga chłopa do siebie i w żelaznym uścisku dyma go przez pół godziny. Wreszcie kończy, podciąga spodnie i mówi: - Wypijesz - całej wsi opowiem...

Gość blevvee
nie wiem co do tego tematu mają "Jarek i Lechu" no ale cóż.... jak widać bezmózgowi zwolennicy ryżej wyspy są wszędzie

Gość brystol techniczny
tak jasne :O a poniej na allegro sprzedasz :O

Moze jak nie pracujesz pod pośrednikiem to zarabiasz dobrze ale jak ciagniesz na tygodniowkach to w tym miesiacu wyplata 1200 przezyj za tyle naciagac nikogo bym nie smiala bo mam dobre serce. I wielu ludzia sama pomoglam. Wiec oszczedz sobie takich tekstow

Gość potrzebne mi
mojakreatywnosc to jakiś żart?:D

Gość nie mam nicka
skoro jest tak zle to idz do pracy !!!

Ijga w oswiecimiu. Nie rozumiem was. Po co naciagac. Jak tak się reaguje na potrzebujacych to chwyta serce w ta nie korzystna strone

Gość to kreatywnie zarob kasę
Wiesz ile tu oszustek było? Jak potrzebujesz ubranek a masz te 20zł na przesyłkę to idź do ciucholandu i z kosza po 1-5 zł coś wybierz. Idz do caritasu,do pck, do opieki społecznej.

A kto przyjmie kobiete w 15 tyg. Zreszta boje się o dziecko mój e mail bardzo stary. Ale na tam mogę podac oficjalne dane konto do allegro fb jak jestescie tak malo wiarygodni

Gość LorenaLilila
to kreatywnie zarob kasę ....... ma racje idz di lumpeksu ;)

Gość LorenaLilila
*idz :P

Gość ja tez mieszkam i pracuje
Wiesz co? To trzeba bylo wczesniej myslec a nie decydowac sie na dziecko majac jedna marna pensyjke. I jeszcze piszesz o rodzicach-oni nie sa od sponsorowania nieudolych zyciowo dzieci. W 15 tygodniu to nawet brzucha nie widac, idz do marketu na promocje w weekendy. w lumpeksach mozesz sie tanio obkupic a nie zebrac. a internet kto Ci sponsoruje?

Gość nie mam nicka
juz nie jestes taka wygadana ? :D

W tym sens że do ciuchaka ciezko mi wejsc i cos zabrac dla dziecka ale dla siebie owszem boje się że rzeczy z ciuchaka maga wplynac nie korzystnie na niemowle i wole dac na przesylke. Mozecie sprawdzic że to jedyne forum gdzie poprosilam o pomoc ale nie zaluje nawet mimo takiej krytyki

Gość ja tez mieszkam i pracuje
Z lumpa nie chcesz a od innych tak? To noszone i to noszone. No chyba, ze ty zebrasz o nowe rzeczy... Wstydz sie i zacznij ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny.

Gość nie mam nicka
'' boje się że rzeczy z ciuchaka maga wplynac nie korzystnie na niemowle '' przestan pier*** a od obcych ludzi to sie nie boisz :D :D:D daruj sobie :O

W zagrozonej ciazy na zleceniowke za 6 zl. I jak mi się cos stanie dziekuje bardzo. Dobrze . Zegnam. Polacy jednak mysla że kazdy oszukuje. Pracowalam na zlecenie do 9 tygodnia. I bylam w szpitalu. Nie chcę by mnie obrazano. Wiec tu już nie bede się wypowiadac. Dziekuje za kazda odpowiedz

Gość ale ale ilo to juz razy?
a ty masz chyba 15 lat, bo takie byki walisz ze szok. I prawda jest ,że za pare groszy w ciuchach sie mozna ubrac, zamiast na przesyłke tracic... nie masz kolezanek? siostry? sasiadek, ktore mogą ci takie ciuchy dac? jakos nie wierze. i nie wiem czy ktos ci tu uwierzy...? jak ja mialam male dziecko i nie miałam na ciuchy to z kolorowego recznika uszyłam mu spodenki a z rekawów t-shirtow czpeczki.kombinuj, jeśli faktycznie masz tak ciezko;)

Gość ale ale ilo to juz razy?
jesli masz ubezpieczenie to idz do lekarza na zwolnienie l4 - wszyscy jako społeczenstwo bedziemy sie na nie składac, bo jesteś bezrobotna. zawsze jakas kasa.

Gość ijgda
Vecordia - szkoda, ze wczesniej sie nie odezwalas, bo duzo rzeczy dla dzieci oddalam na gratach z chaty... mieszkam blisko oswiecimia