Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldsmklnmkvnkd

mam ochotę się odegrac

Polecane posty

Gość ldsmklnmkvnkd

dużo by tu pisać więc w skrócie: relacje z bratem mojego męża i bratowa mamy słabe...niby poprawne przed teściami a tak naprawde jest kiepsko z różnych przyczyn. miedzy innymi okazało sie ze oni są bardzo falszywi a odkąd u nas pojawiło sie dziecko to juz masakra bo oni sie staraja a nie moga poza tym brat jest starszy niz moj mąż i uważał ze on powinien miec pierwszy dziecko.prze jakis czas odpychali nasza małą choc jest chrzestnym, udawali ze jej nie ma choc wrecz wciskała sie im na ręce.poza tym bratowa od poczatku nastawiala mnie przeciw teściowej ze to niby taka zła kobieta i w zwiazku ztym ze byłam głupia i naiwna udało jej sie popsuc moje relacje z teściową.tesciom się podlizuje a za plecami obrabia im tyłek tak ze masakra. jak jedziemy gdzies z nimi i z dzieckiem to brat męża robi problem nawet z tego ze musimy ubrac dziecko przed wyjsciem z samochodu bo on nie bedzie przecież czekał.ostatnio do męża powiedział: macie minute zeby ubrać dziecko! ale duzo by tu pisać...w każdym razie teraz przeszli sami siebie. tesciowie obchodzili 30 rocznice ślubu pierwszego dnia świąt. wrócilismy z pasterki padnięci i wszyscy mielismy isc spac. my poszliśmy a oni jak sie okazalo nie bo polecieli złożyć teściowej życzenia na rocznice ślubu co by być pierwszymi(teśc pracuje za granicą) i świętowali bez nas. nawet nie powiedzieli i nie zapytali ze może chodzcie uczcimy rocznicę.i jak sie okazało dali teściowej kartkę z zaproszeniem na uroczysty obiad z okazji 30 rocznicy slubu. nam o tym nie wspomnieli ani slowem a moglibysmy wszyscy razem teściom taki obiad wyprawić przecież nawet jak sie nie lubimy a oni wpadli na taki pomysł mogli dać znać...dzieci powinny w takiej sytuacji razem uczcic rocznice rodziców. ale nie bo przeciez tesciowie by sie zajeli wnuczka i oni nie byliby juz na pierwszym planie ehh chcialabym w końcu sie raz a dobrze na nich odegrac zeby mieli za swoje

Gość wywiad za 50 zł
W sypialni żona mówi do męża: - Kochanie, włóż od tyłu. Mąż na to: - Żółw

Gość ifiuehfvrpoequrv
nie lubie takich ludzi!!!chcesz się odegrać nagraj dyktafonem jak obrabiają dupę teścią lub innym.wtedy przy następnych świętach,rodzinnych spotkaniach póścisz nagranie!

Gość ldsmklnmkvnkd
ehhh

Gość a co wy wymysliliscie by
uczcic ich rocznice?

Gość ldsmklnmkvnkd
mamy dla nich prezent

Gość posłuchaj mnie
jeśli twoje dziecko bawi się twoim telefonem to nagraj niech twoje dziecko przypadkowo puści nagranie jak bratowa mówi o tesciach:)

Gość a Ty juz nie karmisz piersia
a dlaczego on jest chrzestnym??? Nastepnym razem - powiedz - hej, I Ty jestes chrzestnym????