Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona :(

Jestem w 17 tc i nie tyje-martwie się :(

Polecane posty

Czy któraś z mam tak miała? Czy któraś nie przytyła w ciąży ? to chyba nie jest normalne? Nawet pół kilo na plusie nie mam a co dopiero kilka kilko :(-nawet po świętach !

Gość emcekwadrat
Ja do 16 tyg nie tyłam, tylko schudłam 4 kg. Później nadrobiłam. Przytyłam 15 kg. Dzieciątko zdrowe. Waga urodzeniowa 3980g:)

Gość krzyżowe dolegliwości
głowa do góry możnE taka twoja uroda:-) na pewno do końca ciąży coś przytyjesz:-) Ja 19 tc 4kg na plusie ps a jak się czujesz?

czuję się dobrze, wszystko rozwija się prawidłowo i to jest jedyne co mnie martwi tym bardziej że należę do tych bardzo szczupłych kobiet co powinny z 19 kg w ciąży przytyć a ja nawet pół nie umiem. Położna i lekarz sie dziwnie patrzą na mnie

Gość posłuchaj mnie
Ja bym się cieszyła:) przytyjesz napewno:)

mam taką nadzieje :)

Gość ciesz sie
tyle w temacie. Naprawde. Jesli wg usg malusz ma wymiary odpowiednie do danego tyg to NIE MARTW SIE ...

Gość lotopałanka
ja przez pierwsze 3 miechy schudlam 5 kilo :) tyc zaczelam od jakiegos 25 tygodnia. na koniec mialam 13 kilo na plusie :D dziecko ma wszystko czego mu trzeba, nie martw sie !!

Gość w2k46
Ja przytylam przez cala ciaze niecale 7 kg co po porodzie od razu mi zniknelo. Dziecko bylo odrobine wieksze niz przypadalo na ten tydzien ciazy. Brzuch tez mialam z tych malych.

dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) Brzuch mam dość ładny i dziwi mnie to ze maluch swoje już waży do tego przecież wody płodowe a na wadze nic nie widać. Jutro idę do lekarza na kontrolę :) napisze w topiku co stwierdził :)