Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaaaaaaaaaaa

Wyrzuty sumienia.

Polecane posty

Gość amaaaaaaaaaaa

Spotykam się od roku z takim kolegą poznanym w liceum. Mam 18 lat, on jest rok starszy. Jest bardzo przystojny, wysportowany, umięśniony. Przed wczoraj on miał u siebie wolne mieszkanie. Zaprosił mnie. Wypiliśmy razem piwo. Był to mój pierwszy raz kiedy spożyłam alkohol, zawsze unikałam. Później przyniósł wódkę. Początkowo piłam z sokiem.. później bez, jednak przesadziłam. Początkowo było mi fajnie, byłam wesoła, chciało mi się bawić. Jednak przestałam się kontrolować, zaczęliśmy się całować, pieścić, podobało mi się, uprawiałam z nim pierwszy raz seks. Później zaczęłam czuć się źle, zasnęliśmy. Na drugi dzień czułam się potwornie! Było mi tak nie dobrze. Wiem, że jak bym nie piła tego alkoholu to nie zgodziłabym się na ten seks z nim i mam wyrzuty sumienia. Po za tym nie zabezpieczyliśmy się. Nie miałam dni płodnych, a on nie skończył we mnie. Ehh.. Co zrobić?

Gość yookoo
zdarza się :P

Gość ja tez mialam taki p.raz...
dokladnie to samo, nie zazdroszcze :( nie pij wiecej, nie fajnie jest przezyc taki pierwszy raz.............

Gość LadyBanana
Nauczyć się asertywności. Skoro tracisz kontrolę po alkoholu, to go nie pij po prostu. A wyrzuty sumienia kiedyś przejdą.

Gość amaaaaaaaaaaa
On mnie nie nakłaniał do picia.. Piłam po raz pierwszy i przesadziłam.. Głupi zrobiłam i już nie będę.

Gość bosheeeee345678
ech skad ja to znam, tyle ze u mnie były wiecej kolegow ale na szczescie bez finału:) Tez mialam 18 lat, teraz mam 30 i powiem Ci mimo iz mam juz męża i dziecko czesto o tym mysle i poprostu mi wstyd

Gość amaaaaaaaaaaa
Boję się, że ten seks popsuje nasze relacje.

Gość 21412412
Po ROKU (!!!) poszłaś z nim do łózka i boisz się że "seks zepsuje wasze relacje"? :O To po jakim czasie planowałaś seks? Po 10 latach?

Gość amaaaaaaaaaaa
No to po prostu nie było planowane i tak po pijaku..

Gość badylloo
Coś z Tobą nie tak jest, że nie dość że tyle zwlekałaś z seksem, to teraz jeszcze rozpaczałaś że go uprawiałaś? Widocznie na trzeźwo nigdy byś się nie odważyła.

Gość amaaaaaaaaaaa
Nie wiem czemu ale bardzo mnie on zawsze podniecał, zawsze byłam na niego napalona i wiele razy fantazjowałam ale nie mogłam się nigdy przełamać żeby to zrobić.. W moim domu mama mi wpajała, że to jest czymś złym, że tylko po to by mieć dzieci. :o Nie mogłam się przełamać i nie wiem co będzie teraz gdy już to zrobiliśmy.. Ogólnie większość rzeczy w seksie mi się podoba ale jak ma przyjść co do czego to uciekam..

Gość badylloo
No to pierwszy krok masz za sobą. Teraz zacznij radośnie i bez wyrzutów sumienia uprawiać seks.