Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fretka555

Przedłużanie rzęs - skuteczna metoda

Polecane posty

Dziewczyny, co poleciłybyście mi: zabieg przedłużania rzęs w salonie a może jakąś dobrą odżywkę? O zabiegach w salonie slyszalam, ze efekt jest natychmiastowy i widoczny, ale niszczą rzęsy. Podobno są jakieś specjalne preparaty na noc, które się stosuje na rzęsy, i powodują one przyspieszenie wzrostu rzęs. Ktoś coś wie na ten temat?

Gość korba_b
Zabiegu w salonie nie polecam, bo podobno strasznie niszczy rzesy. Moja kolezanka uzywa jakiejs odzywki FEG i bardzo sobie chwali, ja niestety nie stosowalam, wiec trudno mi powiedziec :)

Ja też Ci odradzam przedłużanie rzęs w salonie. Skusiłam się i żałuję, moje rzęsy wyglądają fatalnie :((( Kosmetyczka polecała mi zakup odżywki, np. Feg, Revitalash, Revitacell. Mówiła, ze działają i będę zadowolona. Popatrzyłam na ceny - tanie nie są, ale trudno, muszę jakoś te rzęsy doprowadzić do ładu

Gość zuuska90
Też odradzam, przedłużałam rzęsy i żałuję. Moje były całkiem długie i mocne, a teraz niewiele z nich zostało, naszczęście powoli odrastaja. Poza tym w czasie jak nosilam sztuczne miałam non stop podrażnione oczy.

Gość zuzi0
Jestem stylistką rzęs, od lat przedłużam i zagęszczam rzęsy,a także maluję permanentnie. Do słabych rzęs polecam przedłużanie rzęsami z norki (są bardzo lekkie i delikatne). Ostatnio trafiłam na odżywkę FEG Eyelash Enhancer i muszę powiedzieć, że jest REWELACYJNA. Pięknie wydłuża rzęsy. Cena jest dość wysoka, ale mam ją znacznie taniej - za 160zł. Polecam! zuzi0@gazeta.pl

Gość anastazja 55555
dobra odzywka na rzęsy: Rejuville eyelash revitalizer zapłaciłam 260 zł.Uzywam 2 tydzien,nakładam rano i wieczorem.Na razie jak widze są niby dłuższe ale na pewno ciemniejsze

revitalash odzywka do rzes szczerze polecam moje rzest sa dwa razy dluzszeniz byly kiedys kazdyymi mowil ze nie mam rzes ze mam bardzo krotkie teraz kazdy mi mowi ze mam sztuczne rzesy a ja mam na nich tylko tusz :) kocham ta odzywke kupilam pojemnosc 3,5ml i mam ja juz 4miesiace powinno jej wystarczyc na 6miesiecy i pewnie tak bedzie .Napewno kupie nastepne opakowanie fakt faktem droga bo za odzywke w estawie z tuszem i kosmetyczka dalam 380Zl ale oplaca siee !!!!

Gość gość
Wiele kobiet kupuje i chwali sobie całe zestawy do zagęszczania i przedłużania rzęs. Kupują taki zestaw i maja pewność, że będą miały wszystkie potrzebne rzeczy, łącznie z filmem szkoleniowym. A do tego wszystkie narzędzia i produkty są profesjonalne i bardzo dobre jakościowo. Warto inwestować w tego typu zestawy.

Gość PrzedluzanieRzes
Dziewczęta, Polecam przedłużanie i zagęszczanie rzęs 1:1 - rzęsy zawsze wyglądają idealnie, nie trzeba tracić rano czasu na tuszowanie rzęs i efekt i tak jest o niebo lepszy :) No i zawsze będziecie wyglądały dobrze - w dzień, w nocy, na basenie, pod prysznicem ... . Inne dziewczyny nie zdążą się pomalować, albo makijaż im spłynie, a z takimi rzęsami my zawsze wyglądamy perfekcyjnie ;P ALE naprawdę uważajcie na nieprofesjonalne stylistki rzęs! Osobiście nie tylko noszę przedłużane rzęsy, ale też zajmuję się przedłużaniem. Doświadczyłam już kilku zabiegów u stylistek, które w żadnym wypadku nie powinny się tym zajmować! Najlepiej idźcie do kogoś sprawdzonego, zaufanej osoby. Zwracajcie uwagę na materiały na jakich dana osoba pracuje (WSZYSTKIE produkty muszą być wiodących marek!), czy pilnuje porządku i dezynfekuje przyrządy (przedłużanie to precyzyjna praca wokół oczu i dlatego ważne jest, czy dana osoba jest dokładna i dba o "bhp i higienę"), no i przede wszystkim na samo założenie rzęs (osobie, która się tym nie zajmuje może ciężko to ocenić, więc może powiem w ten sposób: osoba która założy wam rzęsy w 1,5 godziny na pewno nie zrobi tego dobrze dla waszego zdrowia i po kilku miesiącach uzupełniania rzęs u takiej osoby może się okazać, że macie połowę swoich rzęs i są mocno osłabione...). Jeśli szukacie odpowiedzialnych stylistek rzęs to mogę podzielić się swoimi doświadczeniami odnośnie tych, które ja poznałam. Mogę polecić dobre stylistki na Targówku, odradzam natomiast Jelonki i salon na Bemowie - dokładniejsze namiary mogę podać na priv :) No i oczywiście zapraszam też do siebie - Warszawa Włochy :) Do 14 lutego mamy walentynkową promocję i założenie rzęs kosztuje połowę, czyli tylko 75zł ! www.przedluzanierzes.80.pl

Gość gość
Słyszała że po rozpoczęciu stosowania odżywek ego rodzaj często wypadają rzęsy. Czy to prawda? Kupiłam sobie Realash ale jakoś... zwlekam z rozpoczęciem stosowania Kupiłam na tej stronie w promocji http://www.odzywka-do-rzes .pl

Gość gość
Ja jestem po zabiegu przedłużania rzęs. niestety były one od początku słabe i po wykonaniu przedłużania zaczęły wypadać. Na szczęście w salonie polecono mi odżywkę Realash i po tygodniu stosowania rzeczywiście rzęsy przestały wypadac. Polecam :)

Gość Koczek
Polecam z czystym sercem odżywkę do rzęs Rejuville!!! Dostałam na Gwiazdkę 2012r.od męża, zakupił w Sephorze za około 300zł. Stosowałam od tego momentu regularnie przez okres około 2 miesięcy (nakładałam na noc tylko na linię rzęs dolnych i górnych). Podobno efekty są po około 4-5 tygodniach stosowania. Ja dopiero zauważyłam efekt w marcu, ale był to efekt WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!! na pewno jest to produkt wart swojej ceny!!!!! rzęsy są na prawdę 2x dłuższe, mocniejsze i grubsze! nawet tusz za 20 zł wystarczył żeby efekt był powalający! dużo osób pytało czy mam doczepiane takie musiały robić wrażenie. fakt jest taki że dolne rzęsy były tak długie że po wytuszowaniu odbijały się i zawijały na skórze pod oczami! Także były OKROPNIE DŁUGIE!!!Ponadto dałam mojej mamie po mojej kuracji tą odżywkę, bo zostało mi 1/2 opakowania. Moja mama choruje na raka, więc po chemii nie miała rzęs ani włosów. Stosowała też regularnie odżywkę od kwietnia 2013r do czerwca 2013r i ma takie rzęsy że masakra!!!! Na prawdę działa...zamiast wydać kasę na przedłużanie 1:1 za około 200 zł zdecydowanie polecam wydać kasę na tą odżywkę! na Allegro można ją już dostać za około 200 zł! Nie wiem jak inne odżywki z tej serii (chodzi mi o górną półkę odżywek) ale tą gorąco polecam!!!!!:)Działa cuda TYLKO stosujcie REGULARNIE I CO NAJMNIEJ 2 MIESIĄCE!!!ale wartoooooooooooooooooooooooo:))))))))))))))) Pozdrawiam P.S. przestałam używać jej wiosną, jest teraz jesień i widzę że niestety moje rzęsy są już krótsze, ponieważ nie stosowałam odżywki raz w tygodniu w celu podtrzymania efektu, dlatego regularnosc i systematyczność jest ważna:)

Gość aman5
Różnie to bywa., U jednych efekty widać już po 3 tygodniach, inni muszą czekać 2 miesiące. Nie słyszałam jeszcze żeby ktoś wcale nie zauważył żadnych efektów. Oczywiście pod warunkiem stosowania jej regularnie przez około miesiąc czasu

Gość gabrysia111111
Witam używam odżywki rejuvile eyelash rewitalizer dwa tygodnie. Zauważyłam że rzesy są słabsze, krótsze, wypadają wręcz;/ napewno rzadnej poprawy a miałam ładne własne ale się skusilam.. Do tego ta skóra nad powieka oka prawego i lewego jakby opadły. Proszę o pomoc osób które używały

Gość gość
Dziewczyny ! Piszecie ze placicie za odzywki po 300-400 zl tymczasem odzywka FEG na allegro kosztuje okolo 50 zl ! Nie wiem czy jest to podroba czy nie, ale na pewno wiem ze dziala, wiele osob w taki sposob kupuje i sobie chwali, a wiec nie wydajcie na te odzywke kilka stowek !

Gość gość
Ja od 2 miesięcy stosuję odżywkę realash którą zamówiłam od producenta http://track.realash.pl/product/Realash/?pid=144&uid=2186 ze względu na to że duzo jest podróbek z uboższym składem. Przyznam że rzęsy wyglądają świetnie. Są gęste dłuższe i nie wypadają. Z przetestowanych przeze mnie odżywek ta jest najlepsza.

Gość gość
ja stałam się fanką przedłużania rzęs u kosmetyczki. Ani odżywki ani sztuczne rzęsy z drogerii nie sprawią, że rzęsy będą wyglądały tak naturalnie a z drugiej strony będą o wiele dłuższe i gęstsze. Sama chodze do Medicoru w Warszawie http://www.medicor.warszawa.pl/zabiegi/makijaz/zageszczanie-i-przedluzanie-rzes/ i regularnie uzupełniam ubytki. Rzęsy są zawsze idealnie doklejone i nie widać kleju co jest największym plusem:)

Gość gość
Ja korzystałam z odżywki FEG i bardzo sobie chwalę efekty. Widoczne, rzęsy wzmocnione i nie łamią się ani nie wypadają bo z tym miałam problem. Myślałam, że to czcze gadanie ale faktycznie przekonałam się, że działa. Kupiłam jakiś czas temu za 75zł tutaj www.essenza-perfumy.pl/feg-eyelash-enhancer-3ml-odzywka-do-rzes i śmieję się z tych co płacą 300zł za revitalash czy inne specyfiki, które mają te same składniki a działanie jest takie samo z taką róznicą, że jest 3 razy tańsze niż u znanych marek. Zdecydowanie polecam FEG bo nie warto przepłacać.

Gość gość
Ja stosuję odżywkę miralash http://track.miralash.pl/product/Miralash/?pid=164&uid=2186 od producenta gdyż słyszałam że w przypadku odżywek do rzęs jest dużo podróbek z innym składem. Jak dla mnie ta odżywka jest najlepsza a próbowałam wielu. Po miralash w ciągu 3 tygodni rzęsy wyglądają cudnie.

Nie przedłużaj w salonie. Efekt piękny, ale później rzęsy krótsze, rzadsze i przede wszystkim słabsze niż stan wyjściowy. Zainwestuj w dobrą odżywkę.

Gość gość
Przedłużałam rzęsy miesiąc temu i efekt dalej jest świetny, a robiłam tutaj - http://miu.com.pl/. Jak je zdejmę to planuje kupić olejek rycynowy. Podobno bardzo dobrze działa na rzęsy :)

Moje drogie. Przedłużałam rzęsy raz metodą 1:1. I ja mówie stanowcze nie. Były tak sztuczne, że aż w oczy raziło. Może dlatego, że nie robiła mi tego super profesjonalistka. Odpuściłam sobie przedłużenie i wzięłam się za szukanie dobej odżywki do rzęs. Swoją drogę rozpoczęłam od drogerii i łatwo dostepnych produktów. Sprawdzałam także olejek rycynowy (tragedia). Zaczęłam stosować produkty zakupione online. Począwszy od Realash az po Miralash. I hop, znalazłam. Skuteczna odzywka do rzes to Miralash. Nie uczuliła mnie, nie podrażniła, rzęski przestały wypadać. Nie sugeruje nikomu kupna tej odżywki bo na mojej siostrze nie zadziałała. Każdy organizm jest inny :) https://odzywkadorzesmiralash.wordpress.com/

Gość gość
Przedłużam metodą 1:1 i jestem zadowolona. Przede wszystkim nie ma takiego sztucznego efektu jak można czasami zauważyć u innych kobiet. Naprawdę nie wiem czy one nie widzą tego jak wyglądają ?. I właśnie żeby nie było takiej sytuacji trzeba chodzić do sprawdzonej kosmetyczki. Jak ktoś jest z Gliwic to polecam gabinet Tutti Beautywww.tuttibeauty.pl. Przynajmniej ja jestem z nich zadowolona.

Gość weroniczka76
Moim zdaniem odżywki są przereklamowane - ja stosowałam wielokrotnie i nic. Jedyne co mi pomaga, ale o tym już gadałam z forumowiczkami to założenie profesjonalne rzęs raz na jakiś czas. Chociażby na święta. Zawsze zakładam e jednym salonie na mokotowskiej w magic visage w warszawie. Po miesiacu jak juz same odpadają czy babeczka mi zdejmuje moja naturalne są zdecydowanie mocniejsze.