Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fretka555

Przedłużanie rzęs - skuteczna metoda

Polecane posty

właśnie ja też chcialabym sobie przeedlużyć i najlepiej jeszcze zagęścić rzęsy, tylko nie chce żeby to wyglądalo tak sztucznie. da się poprosić o jakąś wersję bardziej naturalną? :D

Gość tanisha_x
odżywka pomoże odbudować rzęsy, ale jeśli nie masz naturalnie ciemnych i gęstych to nie będzie super efektu. Poza tym dobrze jest wtedy w ogóle nie malować rzęs przez jakiś czas żeby sobie spokojnie rosły. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na taki komfort więc zrobiłam sobie rzęsy. W Warszawie u pani Bąk na pewno wychodzi świetnie sprawdziłam to na sobie. Byłam wczoraj na przedłużaniu i póki co jestem bardzo zadowolona.

Gość naniuszka
Ja w Warszawie robiłam sobie przedłużanie i zagęszczanie rzęs metodą 3D w salonie Magic Visage na Mokotowskiej, jestem bardzo zadowolona z efektu bo rzęsy bardzo długo się trzymają na oczach, a dla mnie to najważniejsze żeby efekt był jak najdłuższy.

Gość gość
Rzęsy to super sprawa,wielka wygoda ja jestem zakochana w metodzie 3:1, tylko problem w tym aby zrobić je u profesjonalisty, bardzo dużo jest stylistek,które nie do końca mają o tym pojęcie. Zastanówcie się kogo wybrać, poczytajcie opinie itp. Ja jestem wierna swojej stylistce Patrycji Zielińskiej - mistrz nad mistrzami

Gość naniuszka
no tak masz rację, najważniejsze jest to, żeby znaleźć osobę, która profesjonalnie zrobi nam rzęsy, ja robię od kilku miesięcy rzęsy w magic visage, jestem zadowolona z ceny i jakości, dlatego nie mam zamiaru zmieniać miejsca.

Gość gość
Przedłużanie rzęs niszczy naturalne rzęsy, może podrażniać oczy u alergików, moim zdaniem lepiej zainwestować w odżywki do rzęs, ale te sprawdzone jak revitalash czy long lashes a nawet olejek rycynowy działa. Sama używam revitalash kiedys long lashes i olejek rycynowy i efekty przy regularnym dlugotrwalym stosowaniu spektakularne nie musze malowac rzęs, wystarczy henna rzęs od czasu do czasu, kosmetyczka robiąca hennę pytala czy to moje prawdziwe rzęsy takie długie a kiedys miałam marne bo na studiach kolezanka pytala kiedys złośliwie czy zawsze miałam takie krótkie rzęsy. Tak kiedys miałam ale teraz mam super długie naturalnie.

Sam zabieg przedłużania rzęs był dla mnie trochę bolesny no i masakrycznie długo to trwało ;/ założyłam raz a spustoszenie na oczach okropne. Używałam setek odżywek. Kilka mnie uczuliło, aż postawiłam wszystko na jedną kartę i postanowiłam zainwestować. Kupiłam Revitacell- kurację regenerująca. Alleluja rzesy rosną a te które zostały dostaly regeneracyjnego kopa! Także polecam trochę zainwestować i rozejrzeć się za lepszymi produktami

Gość gość
Ja też stosowałam kilka odżywek, najpierw talica i olejek rycynowy, efekty były,, rzęsy nieco się zagęściły i wydłużyły, ale nie było efektu wow. Czytałam, że najlepsze efekty dają leki na jaskrę zawierające bimatoprost jako składnik wzrostu, ale bałam si ę efektów ubocznych, dlatego długo zwlekałam z revitalash, które zawiera ten składnik , b choć miał dobre recenzje, jednak czasami uczulał itp. Jednak zaryzykowałam i efekt po 3 miesiącach stosowania super, potem przerzuciłam się na Long Lashes i efekty też super, teraz znowu stosuję od kilku miesięcy revitalash i jestem zadowolona.

Gość gość
naniuszka ja też robię tam rzęsy! Jak z efektem? u mnei utrzymuję się bardzo długo, w sumie chyba nigdy nie narzekałam :)

Gość naniuszka
zawsze wychodzę zadowolona z salonu, Estera ma dobrą technikę bo rzęsy po założeniu utrzymują się naprawdę długo, no i ceny ma przyzwoite jak na warszawę, tym bardziej że salon jest na śródmieściu.

Gość izabela33
Ja stosuję przedłużanie rzęs. Dobrze wykonana stylizacja ładnie nawet kilka tygodni się prezentuje. Oczywiście dużo zależy od produktów do stylizacji i doświadczenia samej stylistki. Z produktów warto zwrócić uwagę na te od Posh Lashes http://poshlashes.com/amat/ - bardzo ładnie i naturalnie ich rzęsy wyglądają.

Gość gość
Ja chodzę na rzęski do www.laserestetic.pl. Najczęsciej robię je metoda 1 do 1 bo wydaje mi się, że wychodzi naturalnie.

Gość gość
takie fajne maskary, a Ty przedłużasz. 3 tyg znów wizyta, potem wypadają i masz takie napuchnięte powieki i takie strzępy rzęs, poważnie...

Gość sreberko101
Przedłużanie rzęs nie jest dla mnie niestety :( włoski szybko wypadały i często miałam oczy zaczerwienione. Ale od kilku tygodni uzywam serum do rzęs z Biotebalu i jest to super sposób na naturalnie długie rzęsy. Już po kilku tygodniach zauważyłam, że włoski są dłuższe, grubsze i ciemniejsze.

Gość gość
Pewnie, że to działa. Zróbcie sobie po prostu szkolenie w Beauty lux - wystarczy. Oni was nauczą, jak to wykonywać na innych osobach, a stylizacja rzęs ma teraz wzięcie. Przede wszystkim - popracujecie na solidnych kosmetykach. A to jest naprawdę ważne ku temu, żeby jakościowo wykonywać takie usługi.

Gość gość
Przedłużanie rzęs jest nie dla mnie, mam uczulenie na klej do ich przyczepiania. Bezpieczniejszym rozwiązaniem okazała się odżywka biotebal, po której rzęsy wydłużyły się naturalnie.

Gość ewa2309

Znalazłam sposób na piekne rzęsy i oczywiście podzielę się nim z Wami - bo po miesiącu stosowania jest efekt i to naprawdę rewelacyjny. Tym hiciorem jest Molash.Rzesy rosną, jest ich więcej, sa ciemniejsze i coraz dłuższe. Jestem pod wrazeniem bo wczesniejsze odzywki jakoś srednio się sprawdzaly. Wiadomo ze nie ma co chwalic dnia przed zachodem słońca czy jakoś tam..ale wazne ze działa i coś juz widac.

Gość gość

Kurde, powiem Wam szczerze moje drogie, jak już chcecie mieć mega długie rzesy to wybierzcie to co działa. Ja teraz sprawdziłam moim zdaniem super odzywkę Molash. Ja jestem mega zaskoczona jej skutecznością i tym że doskonale po miesiącu stosowania wzmocniła moje rzęsy. Naprawdę się wydłużają. Wreszcie nie musze szukać niewiadomo jakiego tuszu wydłuzajacego bo ona naprawde działa i co ważne one z dnia na dzień są dłuzsze.