Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laaki1994

Moja Dziewczyna Oglada Sie Za innymi Nie Przy Mojej Obecności

Polecane posty

Ogółem kiedyś o mnie nie była zazdrosna chciałem wzbudzić zazdrosc przez to ze przy niej patrzyłem się na dziewczyny i komentowałem ich wygląd ona strasznie się denerwowała i czuła sie nie potrzebna i brzydka. Ostatnio mi wyznała że pod sklepem pare tygodni temu był fajny chłopak pamiętała jego twarz ubranie i Nawet Tyłek ktory odznaczał sie w dresach. Nigdy wczesniej nie sądziłem ze jest ona do takiego czegoś zdolna zawsze wydawało mi sie ze tylko ja ją interesuje i ona nawet tak mi mówiła.. Oczywiscie zanim się przyznała do tego ze podobał jej sie chłopak i sie odwróciła za tym chłopakiem to musiałem bardzo długo sie dopytywać i udawać ze to mi nic nie robi i nie bd zły. I Jestem Ciekawy Dlaczego zaczyna interesować się innymi chłopakami(jestem z nią 2 lata w związku) Dodam że od paru miesięcy przy niej komentuje wyglad dziewczyn i to ją strasznie irytuje. Jak Sprawic aby nie interesowali ją inni chłopacy.

Nie dziw się kretynie, że się ogląda za innymi, jak Ty również to robisz

czy musisz obrażac mam problem i prosze o pomoc a nie o Wyzwiska. Gdybys Miał Poczucie niskiej wartości tak jak ja miałem wczesniej spowodowane tym że nie była o mnie zazdrosna to Bys mnie nie nazywał Kretynem

Uważasz że jesli poprzestane oglądać się za innymi przy niej i komentować wygląd innych dziewczyn w jej towarzystwie to przestanie sie interesować innymi ? dodam ze Ona twierdzi ze ma poczucie niskiej wartości.

Dodam Jeszcze ze to Mój pierwszy poważny związek i Caly czas mi brakuje doświadczenia zwłaszcza co do takich spraw . Nikt się Nie Urodził idealny i Wszech wiedzący .

Gość ototakion
Ona moze Toba manipulowac Tylko tak gada zebys sie wkurwial tak jak ona sie wkurwiala

Nie .. Na 100% nie .. bo ona nie chciała wgl do tego sie przyznawac strugała swiętoszke twierdziła ze wgl nikt jej nie inteersuje ze wgl inni chlopacy jej sie nie podobaja .. musiałem brać ją pod chuja klamac aby sie dowiedzieć prawdy .. nie chciała pisnąc ani słowa . wgl 3 wersje mi podała tego jak sie patrzyła .. Od Łagodniejszej do coraz bardziej prawdziwej .. Nie Chciała wgl nic mowic na ten temat na poczatku mowila ze kapletnie zaden chlopak sie jej nie podoba i ze wgl sie nie ogląda..

Gość ototakion
Moim zdaniem panikujesz za bardzo Ogarnij sie Dziewczyny sa cwane Cos zamruczala pod nosem zebys sie zaczal dopytywac

Gość ototakion
to co Ty zrobiles to jest pikus W gierki z dziewczyna nie wygrasz one sa do tego stworzone W 2 letnim zwiazku nie pwinno byc takich gierek ani z jej strony ani z Twojej

Nie rozumiem . Możecie jaśniej ? . Wiec co mam zrobic zeby starciła zainteresowanie do innych . I Czy jak obraca sie za innymi to czy związek jest zagrożony i czy moze mnie zamienic?. Dodam ze ona twierdzi i mówi codziennie ze chciala by mieć ze mna dzieci ze jak raz jej sie spóźniał okres to w głebi duszy sie cieszyła i wgl ze chce ze mna założyć rodzine bo wtedy będzie pewna ze mnie nie straci i ze będzie mnie miała do konca zycia juz na zawsze .

Mowie Tobie że jej nie chodziło o to zeby mi cos pokazac czy z premedytacja .. Ona nie chciała wgl tego mowic ona sie bała mojej reakcji po 2 sie bardzo wstydziła . NIE CHCIAŁA Kąpletnie nic mówic wolała kłamac i sie ze mna klucic niz powiedziec ze podobał jej sie jeden koles koło sklepu .. to nie są żadne gierki znam ją bardzo dobrze jestem z nią długo znam ja bardzo dobrze znakomicie wrecz. i wyczułbym gdyby była to jej gierka i robiła to specialnie . jestem pewny .. Widze ze tez wam ciężko jest to rozgrysć . Prosze o Pomoc Naprawde .. Potrzebuje Pomocy. Co Zrobic by jej nie interesowały inni i czy moj zwiazek jest zagrożony i czy od tego sie zaczyna ze zaczyna sie patrzec obracac a potem moze cos wiecej .. a dodam jeszcze ze wyznała mi jeszcze dzisiaj przy szczerej rozmowie jak zapytałem po co sie tak naprawde obracałaś. to mówiła ze chciała zobaczyc czy on sie spojrzy na nią ..

Gość ototakion
Olej to I rob dalej swoje W zwiazku nie mozesz byc hipokryta To Ty dziewczynie masz pokazac co jest dobre dla zwiazku Ona moze zrozumiala ze robisz to tylko po to zeby wzbudzic jej zazdrosc a nigdzie nie polecisz za panna o ktorej gadasz i ja komplementujesz Ona musi znac jakies Twoje zasady Jak sie Ty ogladales i w niej rodzila sie zazdrosc to ona teraz w tobie chce cos takiego wywolac Musi wiedziec ze jak przesadzi z tym ogladaniem to cie straci

Gość ototakion
i nie mozesz bac sie ze ja stracisz

A Źle ze mówiłem jej ze boje sie ze ją strace ? zle ze mowilem jej ze zle sie z ty czuje ze jej podobaja sie inni i zwraca na nich uwage ? żle ze przy niej nie raz płakałem ? z takich roznych powodów .?

Gość ototakion
nie mozesz miec tego strachu Zrozum ze zycie niesie rozne niespodzianki sczerosc w zwiazku jes wazna nie mozesz karac ja za to ze powiedziala Ci prawde

Gość ototakion
Nigdy nie mozesz jej takich rzeczy mowic Ogarnij sie Bo jak bedzie czula ze ma Cie w jednym paluszku i jak cos zrobi czego ty nie lubisz to bedziesz plakal i jej mowil takie rzeczy to Cie zostawi

Ale ja jej nie karam tylko Poprostu chce sie dowiedzieć czy moj zwiazek jest zagrożony .. i czy od tego się nie zaczyna .. czy nie poleci do innego.. I Czy każda dziewczyna majaca chłopaka sie oglada za chłopakami bez ich wiedzy ? i czy o takiej dziewczynie mozna powiedziec ze jest Łatwa

Gość ototakion
Zobacz jak sie Ty z tym czujesz jak ona sie oglada Ona tak sie czyla jak ty sie ogladales i co sprawialo Ci to frajde

Gość ototakion
kazda jest latwa i kazda jest trudna zalezy od faceta

Gość ototakion
to daj konkretne pytanie

Gość ototakion
zwiazek zawsze jest zagrozony bo konkurencja nie spi

Gość ototakion
zawsze zaczyna sie od ogladania za innym

Gość ototakion
nie kazda sie oglada

Czyli Twierdzisz ze każda jest łatwa gdy ma przed soba Zajebistego Faceta ? i każda jest trudna gdy ma przed soba brzydkiego faceta ? Uważasz ze nie ma szanujących sie kobiet ktore mają obrane zasady tak ? że każde sa po jednym chuju tak ?

Gość ototakion
No bo jak z faceta dupa jest to kazda dla niego trudna bedzie

Gość ototakion
Wyglad faceta nie ma tu znaczenia

Gość ototakion
A jak facet ma dobre podejscie do kobiet to kazda bedzie latwa

Oczywiście ze ma .. nawet jesli będzie strugał romea .. uwazasz ze kazda dzeiewczyna jest w stanie odleciec z innym bo ma wyjebany charakter i wgl ? . czyli kazda dziewczyna jest latwa ? .. dobra powiem tobie szczerze nie wiem czy uwierzysz moze tobie to sie wydawac smieszne ale ja moge przysiąc .. Seks daje jej wspaniały rozne pozycje urozmaicenia . podczas jednego stosunku .. daje jej minimum 3 orgazmy dzisiaj wyjatkowo 6 po kolei .. wiec jesli o seks chodzi dostaje czego chce .. w dodatku jesli chodzi o starania to tez pokazuje ze sie staram .. robie czasmi jakies niespodzianki i wgl .. staram sie byc czuli i wgl .. .. wiec ze mnie nie jest dupa.. dodam jescze ze bardzo interesuja sie mna inne dziewczyny ona to zauwazyla i ja .. i sie bardzo tym denerwoje ale ja jej tłumacze ze to nie moja wina ..