Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Nie rozumiem tematów "sylwestrowych"

Polecane posty

Ja piernicze, co Wy sie nad tym sylwestrem tak certolicie, to jest jeden wieczór w roku, a Wy robicie z tego jakiś wielki problem. Pomyślcie raczej nad pozostałymi 354 wieczorami w roku, żeby wtedy być szczęśliwymi.

Gość Porządny , młody
Prawda jest taka że na kafe są sami dziwacy którzy nie mają przyjaciół , znajomych i nie ma dla nich nigdzie miejsca , może inny z wyboru wolą pozostać w domu co nie zmienia faktu że tłumaczą się że to zwykły dzień noc których jest wiele . No tak lepszego argumentu nie można wskazać :-O

Gość warszawianka!
To ze ty nieudaczniku nie masz znajomych ani planow na sylwestra bo uestes s i jestes jebniety to nie znaczy ze inni ludzie nie maja prawa sie bawic zazdroscisz innym bo ty spedzisz sam ten dzien haa i bardzo dobrze (nara)

Gość Jumdbg
Wez się najpierw zorientuj ile dni ma rok a później pouczaj innych.

Gość warszawianka!
Haaha no wiesz ja sie bawie bez ruchania. To ze ciebie zapierdalaja w dupe jak "sie bawisz" to twoj problem zjebana cioto nie kazdy daje dupy jak ty :D

Gość Kakokake
Ale gafa z tymi wieczoramiXD

To skacz idiotko z tego powodu, że podatki podnoszą, albo że jesteś starsza. Jest sie z czego cieszyć. :D

Gość warszawianka!
Ja pierdole i co mi to by dalo gdybym sie zamartwiala ze jestem starsza i ze podatki wyzsze?! Ciesze sie ze przezylam szczesliwie ten rok i tyle!

Gość warszawianka!
A idiota to jestes ty jebany cwelu :)

Gość warszawianka!
A idiota to jestes ty jebany cwelu :)

Gość typowe dla moherów
narzekać, narzekać , narzekać ubliżać wszystkim, którzy przejawiają choć troche oznak radości z czegokolwiek wcale sie nie dziwie, że w sylwestra bedziesz sam ... kto chciałby przebywac w towarzystwie człowieka tak chamskiego i zle nastawionego do innych ludzi musisz być strasznie nieszczęśliwy

Ale z ciebie kretyn :o nie obraź się, ale taka prawda. Wiesz ludzie tu poruszają takie tematy bo chcą się czegoś dowiedzieć... po to są fora. Wszyscy wiemy, że ty jako główny nieudacznik kafe będziesz się sam kisił w domu(ewentualnie z rodzinką) więc nie zazdrość tak. A podatkami się co martwić nie masz bo i tak nigdy nigdzie pracy nie znajdziesz, chyba, że cały zasiłek będziesz musiał oddawać na podatki Btw rok ma 365 wieczorów :classic_cool:

Gość barania skórka
Edzik , Ty serca nie masz :))

Gość barania skórka
Jasna sprawa , bo prawda wyzwala dziwne reakcje u pisarzy :))

Jakbym miał dziewczynę, to bym z nia spedzil, jakby jej zależało, ale bym sie tym nie podniecał.

Gość sam nawet nie wiesz jak
bardzo byś sie tym podniecał ;)

Gość sam nawet nie wiesz jak
... no nie pogadasz o przezyciach związanych z jazda na nartach z kimś , kto nigdy desek nie miał pod stopami ;)

Jakich przeżyciach? Alkohol piłem, tańczyłem, petardami strzelałem. Słaba rozrywka raczej.

Którekolwiek to sie mna interesuja, nawet czasem niezłe. Ale ja chce wyjątkową dla mnie.

Gość sęk w tym ze ty wcale
nie jesteś wyjątkowy wiec prawdopodobieństwo, że wyjatkowa dziewczyna zwróci na ciebie uwage jest żadne :)