Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna to dziewica

gdzie uprawiacie seks gdy mieszkacie jeszcze z rodzicami ?

Polecane posty

Jak w temacie . Oboje mieszkamy jeszcze z rodzicami i coś mi się wydaje ,że zanim zamieszkamy razeem to z tym seksem bedzie problem bo zarowno u mnie jak i u niej rodzice grzeją fotele ;] ..a jakoś wiecznie wydawac na hotele kasy zeby pobyc w przytulnym miejscu sam na sam bez dostepu osób trzecich mi się nei widzi...no ,ale wypadało by sie poseksic kilka razy zanim zamieszkamy razem...żeby było wiadomo czy jest sens czy dobrze oboje rokujemy pod wslędem łóżkowym dla siebie.

Gość Mrs Brovary
w parku

Gość dfdfweweeeee
a aucie 🖐️

Gość Trzeba odświeżyć..............
My przedslubem jezdzilismy autem do lasu. Zdarzało sie tez ze rodzićów nie było na weekend wiec wtedy w domu u mnie. U mojego męża siedzielismy na piętrze - więc mozna było tez tam zimą sie zaszyć. Ale najlepiej jest po ślubie w swoim łóżku ;)

Nie możliwe, że ktoś jest w domu 24/7 ;) na pewno jest czas kiedy u ciebie albo u niej nikogo nie będzie Zawsze można pojechać autkiem do lasu :p jak ktoś napisał wyżej.

no w aucie to jest przytulnie nie powiem ,ale kurde no ;/ ,ale tam jest mało miejsca i nie poszalejemy ... moja matka nie pracuje i siedzi w domu ...wychodzi z domu jak ja jestem w pracy ;] ,a potem już siedzi ..w weekendy to moze wyjdzie na godzinkę ..więc kurwa weź to wszystko zgraj teraz można się osrać ..u niej tak samo ..a mieszkamy kawałek od siebie więc szybki tel i wpadaj do mnie nie zadziała ;]

mieszkasz z rodzicami? = jesteś dzieckiem = dzieci nie uprawiają seksu :P

własna chata będąc singlem = kredyt = umowa o pracę za co najmniej 3,5k zł no aż tak dobrze jeszcze nie mam.

po 25