Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbjbilblib

Gdzie moŻNA KUPIC OLEJ LNIANY W LUBLINIE??

Polecane posty

Gość nbjbilblib

chodzi mi o wartosciowy, zimnotłoczony, nierafinowany? wiee ktos?

Gość KULiK czy KULczyK
zamów przez internet z dostawą do domu :classic_cool:

Gość zew ryczacej gesi
mama opowiadała mi jak w dzieciństwie zajadała się chlebem maczanym w oleju lnianym bo był słodki

Gość nheaven
Takie oleje powinny być w aptece.

Gość nbjbilblib
na targu na Ruskiej to nie bardzo, ponieważ olej ten musi być w butelce z ciemnego szkła i MUSI stać w lodówce także nie bardzo.. Widziałam taki w Almie w Olimpie, ale nie wiem czy on dobry, bo on ma krótką datę spożycia także nie wiem ile on w Almie stoi, stał.. Co do apteki - to dzięki! Właśnie nie pomyślałam o tym:) Sprawdzę:)

Gość na allegro jest
ale olej rzepakowy nierafinowany i niefiltrowany jest bardziej wartosciowy i smaczny, do kupienia na allegro Olej głubczycki 14zł za litr

Gość estdydf
przez internet najlepiej

Gość nbjbilblib
olej rzepakowy to mi na razie niepotrzebny, ale dzieki za info. A co to kupowania w internecie to tak szczerze mówiąc nie chce mi się czekać tyle czasu na przesyłke, jestem niecierpliwa i wolę pójść i kupić:p Patrzyłam, że jest w Lublinie na Sklep na Diecie - ze zdrową żywnościa, i widziałam tam ten olej na ich stronie - tyle że on był w butelce jakiejs plastikowej chyba, jasnej i w ogole odpada.. A nie wiecie może gdzie mozna w Lublinie dostać jakiś dobry olej kokosowy np. z Efavitu? :>

Gość nbjbilblib
:>:>

Gość pucek25
LENVITOL 1000 ml nieoczyszczony 35 zl. plus broszura na temat diety dr Budwig - Apteka 7na7, Blekitna Galeria ul.Wolska 11-13 Lublin tel. 667668622. Ten sam olej jest sprzedawany w Toronto. Standard i jakosc zatwierdzona przez Urzad Kanadyjski. Mysle wiec, ze jest dobrej jakosci. Pozdrawiam.

Gość pucek25
Zapomnialem dodac, ze w Toronto jest on sprzedawany pod nazwa Novalin ale wg informacji mgr Lozinskiej przedstawicielki Santico Life Enterprises Ltd. na Kanade jest to ten sam olej.

Gość pucek25
Zapomnialem dodac, ze w Toronto jest on sprzedawany pod nazwa Novalin ale wg informacji mgr Lozinskiej przedstawicielki Santico Life Enterprises Ltd. na Kanade jest to ten sam olej.

Gość nazdrowie1234
ja zawsze zamawiam w sieci i jeszcze się na tym nie przejechałam. zawsze dostaję produkt bardzo dobrej jakości, który rzeczywiście działa. gdyby ktoś chciał wiedzieć więcej o tym cudownym oleju i zorientować się, skąd to całe zamieszanie, warto zajrzeć tu: http://www.nazdrowiesposob.com/olej-lniany-olej-z-wiesiolka/. pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia na zakupach :)

Gość sfdg
ja kupuje w aptece. jest w każdej. przynajmiej powinien byc.

Gość nbjbilblib
Podobno olej lniany jest najlepszym sposobem na usuniecie przykrych zapachów z kobiecych stref intymnych. Podmywać 2 razy dziennie ciepłym olejem lnianym z dodatkiem paru kropel soku z cytryny :)

Gość beataaaha
zobacz na oleofarm24.pl, oni tam mają duży wybór i dobre ceny,ogólnie w sieci dużo sklepów sprzedaje te z oleofarmu. W marketach raczej ciężko coś znaleźć poza słonecznikowym czy rzepakowym. Zostaje nam internet ;))

Gość beataaaha
zgadzam się, są w carrefourze. Można też zobaczyć w internecie na innych stronach, ale na oleofarm24 chyba najtaniej.

Gość gość
Serdecznie zapraszamy do sklepu www.niwki.pl, posiadamy świeże oleje z lnu, dyni, słonecznika i rzepaku. Wszytko tłoczymy na zimno i bieżąco. U nas zawsze świeży olej.

Gość gość
w stokrotce

Gość gość
w stokrotce

Gość gość
gdzie jest ten sklep?

Gość gość
Najlepiej samemu sobie wyciskać ;) Ja zainwestowałam w olejnicę http://terapiasokami.pl/prasa-do-oleju-oleum - trochę droga, ale bardzo dobra, i na dłuższą metę mi się to zwróci. Jakbym miała za każdym razem kupować olej lniany... ;p