Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola Grochola

Ja wąska, on ogromny...jak to zrobić??

Polecane posty

Gość Jola Grochola

Witam. Mój partner ma bardzo dużego penisa. Pewnie wiele kobiet byłoby zadowolonych, ale ja mam taką budowę, że po prostu jest dla mnie za duży i sprawia mi ogromny ból. Próbowaliśmy narazie kilka razy, ale ja nie wiem czy to jest wogóle możliwe, żebym przestała odczuwać ból a zaczęła przyjemność. Jestem w kropce bo nie wiem co dalej z nim, z tym wszystkim. I teraz pytanie do Was- czy ktoś był w takiej sytuacji albo możecie polecić jakieś sposoby na przyzwyczajenie do takich rozmiarów, czy to jest możliwe?

Gość Jola Grochola
Własnie tego się boję, a nie chcę kończyć tego związku bo bardzo mi zależy, ale jak dalej nic się nie zmieni to chyba nie będzie wyjścia, bo i dla niego to będzie męka i dla mnie..;/ A gigant to możesz podać mniejwięcej rozmiar?

Gość Jola Grochola
Boję się właśnie, że jest taka możliwość, że upływ czasu nic nie zmieni i że wciąż będzie tak samo. Kiedyś ktoś się wypowiadał na forum, że jak uprawiają sex często to jakoś idzie, ale jak mają kilka dni przerwy to ten pierwszy raz po tej przerwie jest bolesny...

A ja znałem kogoś, kto się rozwodził z takiego powodu. Kobieta po kilku latach małżeństwa doszła do wniosku, że chce mieć z tego jakąś przyjemność a nie tylko ból.

wiesz jak to jest , u każdego inaczej . my rozstaliśmy się z innych powodów niż seks. zresztą teraz są żele nawilżające i inne rzeczy możecie zawsze spróbowac

Gość Jola Grochola
Nie no ja raczej nie dopuszcze do małżeństwa, jeśli to się nie zmieni, bo facet teraz jest zakochany, mówi, że i tak ze mną będzie, ale kiedy różowe okulary spadną, pomimo dobrego dogadywania się na codzień ta sfera zacznie frustrować na tyle, że pewnie zacznie szukać kogoś, komu jego rozmiar będzie na rękę. Niektóre przecież mogą włożyć butelki i inne przedmioty i mają przyjemność, ale ja widocznie do nich nie należę. Żel mam, ale od strony lubrykacji jest wszystko dobrze, wydziela się tego tyle ile powinno, wszystko jest ok tylko on nie wchodzi;(

Gość gentel-xxl
Kazdy penis wchodzi. Nie ma takiej cipki zeby penis do niej nie wszedl.

Gość Ghisella
Facet chciał sobie zrobić tatuaż na penisie. Poszedł do studia tatuażu i mówi, że chce wytatuować sobie tam "Willy", bo tak go nazywa jego dziewczyna. - No ok, ale żeby się zmieściło, to musisz go pan postawić. Facet sobie trochę potrzepał, fujara stanęła, koleś wytatuował. Po paru dniach facet poszedł na plażę nudystów. Leży, ale na penisie widać tylko pierwszą i ostatnią literę "Wy". Patrzy - obok leży murzyn i też ma wytatuowane na penisie "Wy". Facet się na chwilę odwrócił, trochę potrzepał i leży dumnie z napisem "Willy". Murzyn popatrzył, odwrócił się, potrzepał i leży na wznak z napisem "Welcome to Ibiza everybody"

Gość Jola Grochola
gentel-xxl właśnie niestety czasem jest tzw niedopasowanie, ci*ka za wąska i za krótka, a wacuś za duży i za gruby i po prostu nie wchodzi bez sprawiania bólu.

Gość gentel-xxl
Takiego przypadku jeszcze nie mialem, a pare cipek juz mialem. A jakiego on ma duzego - 30cm?

Gość Jola Grochola
Ok 25 cm, też mówi, że jego poprzednie nic nie mówiły, że boli

Gość gentel-xxl
Czy to twoj pierwszy penis?

Gość Jola Grochola
To nie mój pierwszy...

Gość gentel-xxl
Ja mam ok 18cm. Czy to tez za duzo?

Gość Jola Grochola
Nie wiem poprzedni też nie był jakiś mały ale nie zmierzyłam nigdy. Myślę, ze jakby miał te 18 i był mniej gruby to by był w sam raz.

Gość byczycaaaaa
25cm :o ale musi miec kutasa...no ja bym sie bala. Moj terazniejszy ma 20cm i jest to moj 2partner seksualny i od samego poczatku jest super, idealny, tylko od tylu, na stojaco nie mozemy, bo mi stuka o macice. A poprzedni mial z 10cm i prawienic nie czulam. Moze sprobuj ty na nim siadac i samej kontrolowac jak gleboka ma byc penetracja, albo odtylu ale na lezaco

Gość chropowaty
Ludzie długość penisa mierzy się od brzucha, czyli od góry, a nie od jaj, czyli z dołu! Bo potem każdy ma 30, 25, 18 cm i ciekawe skąd się biorą średnie np wg wikipedii 12,5 - 14,9 cm.

Gość singielka_baletnica
smalcem posmarować :)

Gość Nałogowy masturbant
ciekawe, że noworodek ma 50, 60 czasem 70 cm długości i 30 cm obwodu i przechodzi a fioot, który jest dwa razy mniejszy nie wchodzi. Chyba, droga Jolu, ten partner nie rozgrzewa cię tak jak powinien, byś wślizgnęła się bez bólu na jego dzidę.

Gość zwzwzty
Kurde, zajebisty watek. Nie ma to jak dobry demotywator.

Gość dareczekL
no rzeczywiście wąska to ty nie jesteś haha

Gość malaMagdaZ
Wąska nie jestem ale mam inne przymioty hihih