Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LidiaG

Odsprzedam GROUPON - wypełnianie zmarszczek;modelowanie twarzy!!

Polecane posty

Gość LidiaG

Mam do sprzedania GROUPON o wartości 1 500 zł za jedyne 299 zł (kupiłam za 499, niestety nie mam możliwości w tym momencie z niego skorzystać. Wypełnianie Zmarszczek lub Modelowanie Twarzy Kwasem Hialuronowym w renomowanym salonie La Grace w Warszawie!! Ważność kuponu 23.01.2013 Ważne Kwas hialuronowy naturalny wypełniacz wysokiej jakości preparaty bezpieczne dla skóry i mięśni Wypełnianie zmarszczek bruzdy marionetki, bruzdy nosowo-wargowe Modelowanie twarzy powiększanie ust, policzków, kształtowanie brody Ujędrnienie i wyraźne odmłodzenie trwały efekt przez 6-12 miesięcy La Grace renomowany salon wyróżniony przez miesięcznik „Uroda nagrodą Beauty SPA Expert Znieczulenie miejscowe kremem Emla Lokalizacja Muranów Warunki Groupon ważny do 23.01.2013 i dostępny od razu po zakupie w zakładce „Moje konto Oferta obejmuje wybrany zabieg z użyciem kwasu hialuronowego (1 ampułka): - powiększanie policzków, - kształtowanie brody, - wypełnianie bruzd nosowo-wargowych, - wypełnianie bruzd marionetki - powiększanie ust w razie pytań podaje swoj mail: lidiagaczkowska[malpa]gmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować