Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calistaF.

To możliwe, że niemowlę choruje przez ZĄBKOWANIE???

Polecane posty

moje dziecko też choruje przy ząbkowaniu-teraz wyszedł członowy i strasznie kaszle,gorączkuje i ma katar,za każdym azem to samo...

Gość calistaF.
czyli to jednak mało prawdopodobne, bo nawet jedna osoba nie napisała o zapaleniu oskrzeli, a o katarze czy kaszlu, a to przecież zupełnie co innego

Gość fght
matylda14- co to za zab członowy?

Gość xzxzxz
od zabkowania to raczej zapalenia oskrzeli nie bedzie, a jak ma zapalenie oskrzeli i do tego zabkuje to masz przeclapane

Gość lady bronka
moja córka źle znosiła wychodzenie trójek, miała gorączkę i ropny katar. dawałam jej milifen przeciwgorączkowy i przeciwzapalny, po 2-3 dniach wszystko mijało, a pojawiał się nowy ząbek. nie słyszałam dotychczas o zapaleniu oskrzeli od ząbkowania, ale każde dziecko jest inne i inaczej przechodzi ząbkowanie.

Gość gość
Mój synek dwa miesiące temu złapał zapalenie oskrzeli nie potrzebnie dostał antybiotyków bo po trzech dniach wszystkie objawy zniknęły, ale pokazały się kolejne dwa ząbki, teraz wychodzą mu kły i już drugi tydzień robię mu inhalacje bo znowu ma katar i kaszel. Gryzie wszystko co wpadnie mu do rąk. Czasami zapalenie oskrzeli spowodowane jest wydzielinaz którą malutki człowiek nie potrafi sobie poradzić ani jej wysmarkac ani wyksztusic i zalega na oskrzeli. Spokojnie mamuski