Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola z Krakowa____

Macie większe oszczędności, czy żyjecie od 1 do 1?

Polecane posty

Gość koko46
też myślałam nad lokatą bo przynajmniej nie wyjmę tych pieniędzy za szybko Tylko nie wiem w jakim banku są najlepsze oferty

Gość między Łodzią a Warszawą
Nie wiem,bo nie bardzo się interesowałam-bo nie mam czasu na to. Na pewno lipa jest w KB,bo proponują lokatę w warcie gdzie jest zmienne oprocentowanie. Ale jeśli przekroczy próg 20% to wtedy wypłacają tylko 2% :( a przeliczenie i wykup jest tylko 2razy w miesiącu. I jeśli np wykup jest 5 i 21 a ja 6 zobaczę że zbliża mi się do 20% i zgłoszę wykup to i tak do 21muszę czekać i jeśli w tym czasie przekroczy mi 20% to wypłacą mi tylko 2%. To już wolę 5na koncie. A druga lokata jest na max 20 tysięcy czy coś takiego. Także oferta nieciekawa.

Gość do małej czarnej kawki 22
"No i nie mówcie mi ze się zepsuje mi pralka lodówka i samochód naraz :D " - nie chcę marudzić, ale mi na początku grudnia właśnie padła pralka, zamrażarka i zawieszenie w aucie :P serio :) i co prawda nie mam już oszczędności, ale za to sprawne auto, pralkę i zamrażarkę :D

Gość nijak w sumie
Ja nie oszczędzam bo nie umiem i nie zarabiam. mąż odkłada i mamy na lokacie jakieś 80tysięcy. a jeśli idzie o psucie się... to nam też w jednym czasie wysiadła pralka,lodowka, mikrofala i radio :D wszystko kupiliśmy z kasy po weselu i w ciągu 3tygodni psuło się jedno po drugim. ale jeśli twój sprzęt nie obchodzi 10 urodzin to głowa do góry.

Gość nijak w sumie
Nie umiem tyczyło się oszczędzania a nie zarabiania. Nie zarabiam bo jestem na wychowawczym.

Gość ja odkladam niewiele
Bo 30 euro na meisiac, ale zawsze to cos. Mamy jedna pensje, reszte idzie na czynsz, oplaty i zycie.

Gość gość
250000 usd i bajlandoo a wy co tam cebulaki pewnie 2 kola max hahahahahhahaha

Gość gość
po co mam oszczędzać jak głupi podatnicy mi dają co miesiąc za darmo 4,5 tysiąca.

Gość karolinkapaulinka
realne oszczednosci zaczelam robic dopeiro jak zmienilam dostawce pradu. nawet nie wiecie ile mozna zaoszczedzic zmieniajac umowe na lepsza! nic wiecej nie trzeba! ja po prostu przeszlam do Axpo - sprawdzie sami ich oferte i porownajcie. oplaca sie.