Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunsetxxx

co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość sunsetxxx

hej. 2 msc po porodzie miałam stosunek przerywany jakoś tydzień po tym dostałam tak jakby okresu trwał on 4-5 dni. w dzień tej miesiączki robiłam test który wyszedł negatywny. jednak uważałam że zrobiłam go za wcześnie i dziś po 2 tyg od stusunku powtórzyłam go znowu. jedt jedna wielka krecha tylko, że ten test cały zrobił się leciutko fioletowy drugiej kreski brak. co o tym myslicie? powinnam się cieszyć że jest jedna kreska czy martwić tym , że on cały zabarwił się na fioletowo ? dziękuję

Gość królik-skacze
Skoro test cały zmienił barwę oznacza że jego wynik jest nie ważny i powinnaś zrobić drugi.

Gość Więc proponuje tak
Minęło dopiero 14 dni od stosunku. Mi wyszedł negatywny 6 dni przed spodziewana miesiaczka. Nie wiem kiedy był stosunek w którym zaszłam. Ale w dzień spodziewanej miałam naprawdę wątpliwa jedną kreskę. Dla świętego spokoju ja bym zrobiła bete.

Gość sunsetxxx
test jest najtańszy za 7 zł :D mimo tego jest jedna wielka krecha oznaczająca brak ciąży 2 kreski wcale nie ma tylko ta cała płytka zrobiła się lekko fioletowa

Gość sunsetxxx
m mieliśmy jeden taki przypadek , że poniosły nas emocje. i wlasnie wtedy doszło do tego stosunku. . . od tej pory kochaliśmy się jeszcze tylko raz z prezerwatywą przerywany. do tego dostałam tą niby miesiączkę w sumie to chyba była miesiączka bo na początku miałam plamienia a później zaczęłam tak krwawić że chodziłam w 3 podpaskach :P uważacie , że powinnam się martwić ? czytałam ulotkę nie jest nic napisane o przebarwieniach . na początku skakałam do sufitu z tej jednej kreski mimo to później zaczęłam się zastanawiać

Gość sunsetxxx
dalej kochane bo mnie nerwy zjadają :D

Gość Więc proponuje tak
Zrób drugi bo test nie powinien się zabarwić.

Gość sunsetxxx
cholera a już się tak cieszyłam ale chyba faktycznie będę musiała, chociaż też czasem tak myślę rozsądnie , że okres dostałam ten mimo wszystko negatywny i czy powinnam się dalej martwić ;/