Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XWP

Prosze o pomoc..

Polecane posty

Gość XWP

Otóż kilka dni temu kochałam sie z chłopakiem kilka razy jednego wieczoru i za drugim razem jak sie kochaliśmy to tak jakby szybko mnie przechylił wstał i za chwile wytarł sobie członka i nie wiem czy czasem nie skończył we mnie.. Wtedy zapomniałam go spytać a teraz nie bede miała z nim przez miesiąc wogóle kontaktu bo wyjeżdża na miesiąc i nie mam jak go o to spytać.. a boje sie o ciąże.. i jeszcze jedno pytanie czy jeśli sie z nim kochałam kilka razy jednego wieczoru i jak np doszedł na zewnątrz wytarł sperme i za jakieś 20 min dalej sie kochaliśmy to jest jakaś możliwość dostania sie tych plemników i zapłodnienia? dodam że bez zabezpieczenia..

Było tu juz z 30 podobnych tematów. Tak, jest mozliwość ciązy nawet, jesli nie doszedł. Rany, dlaczego wy zawsze pytacie post factum?

Gość XWP
Przepraszam jeśli sie powtórzyłam ale nie zauważyłam podobnego pytania do mojego bo nie siedze 24h na kompie..

Mnie nie chodzi o to, że nie czytałas tych tematów, raczej o to, że zanim zabrałas sie za seks nie poczytałas, kiedy mozna zajść w ciążę :( Przecież teraz dostep do takiej wiedzy jesł łatwy...