Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mujer1000

co wy z tymi rozmiarami penisow?

Polecane posty

Gość 24kafe
może i fajnie jak jest duży ale jak facet niewiele potrafi to nawet duży fiut go nie uratuje. Już widzę jak kolejka się do takiego ustawia . Raz i do widzenia wiecej żadna nie chce ,no bo po co?

Gość najlepiej zrobić
penisowi zdjęcie, dać na kompa, najpierw wyświetlić wielkość 100% a potem powiększyć do 125%, zobaczycie jak urośnie

Gość normalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój penis ma 12cm grubości, 12,5 długości.mam stałą panią z którą się kocham ile się da. żadnych problemów, poza jednym- jeśli nie jest dostatecznie nawilżona, mój penis doznaje urazu, w postaci bolesnego otarcia w okolicy wędzidełka. być może, że jestem zbyt wrażliwy i delikatny, ale jakie to ma znaczenie.te wszystkie głupoty wypisywane o długości 18-20, grubości 13-15,; leczcie głowy nie penisy:.

Gość 11221122
UPs.......iiiiiii

Gość matacz.,.,.,
juz nie przesadzaj to ze ty masz takiego jak podałes nie znaczy ze tzw srednia europejska czyli 15,5 cm i w obwidzie 13 to jakies niemozliwe rzeczy , niestety ale jestes w grupie tych z tym mniejszym fiutkiem :) i tylko tyle ,

Gość matacz.,.,.,
24kafe ludzie opanujcie sie seks to nie tylko penis co wy tylko wkładacie i wyjmujecie.Jeśli tak to mi was szkoda. Jest dużo więcej możliwości. xxxxxxxxxxxxxxx no ale bredzic tez nie mozna mozna sie tu silic na to ze w sumie penis to zbedna rzecz , mozna ! :) tyle ze nic to nikomu nie da bo i tak kobieta chce miec zywego ciapłego penisa w sobie który ją wypełni i pisanie , ze sex to nie tylko penis jest nie na miejscu co bys nie robił , robiła i tak suma sumarum i koniec konców penis wyladuje w cipce i to daje najwieksze dosznania i o to chodzi !

Gość matacz.,.,.,
normalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli nie jest dostatecznie nawilżona, xxxxxxxxxxxxx no sorki kochanienki ale jak ma byc odpowiednio nawilzona majac takiego w sumie małego fiutka i cienkiego w sobie - wiem !!!! pisałem ..... ze nawet palcem doprowadzam swoja kobiete do orgazmu jesli jej umysł jest odpowiednio nastawiony a mozliwosci na sex nie ma (podruz samochodem ) ale to sie dzieje sporadycznie , gdybym cały czas tylko wkładał jej paluszka podczas gdy chce byc wypełniona na max tez by była sucha :)

Gość normalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matacz.,.,.-i jak być tu mądrym, masz problem czytania, ze zrozumieniem ?.i kłania się, jęz.polski.

Gość matacz.,.,.,
normalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój penis ma 12cm grubości, 12,5 długości.mam stałą panią z którą się kocham ile się da. żadnych problemów, poza jednym- jeśli nie jest dostatecznie nawilżona, mój penis doznaje urazu, w postaci bolesnego otarcia w okolicy wędzidełka. być może, że jestem zbyt wrażliwy i delikatny, ale jakie to ma znaczenie.te wszystkie głupoty wypisywane o długości 18-20, grubości 13-15,; leczcie głowy nie penisy:. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tutak masz swój post . xxxxxxxxxxxx matacz.,.,.-i jak być tu mądrym, masz problem czytania, ze zrozumieniem ?.i kłania się, jęz.polski. xxxxxxxxxx tutaj drugi ...masz ci wytknac wszystkie błedy w piswni jezyka Polskiego , czy sam głąbie widzisz swe kalectwo ? Bo wiesz - jako ktos kto komus zwaraca uwagę nalezy byc troche bystrzejszym i nienagannym w pisowni , ja sie na polskim znam , gozrej mają sie do tematu moje palce i szybkie pisanie , z resta w rynsztoku po co piosać ładnie składnie i poprawnie ? :) masz małego fiuta to i twa kobieta czesto jest sucha , mokra jest nie dlatego ze podnieca ja twój penis malutki , a dlatego ze jej wyobraznia i hormony pracują . ale i tak nie ogarniasz .

Gość sory przyjacielu
ale matacz ma racje , wszystko ponizej 14 cm w długosc i 12,5 cm w obwodzie jest małe prawie az dla 98% populacji kobiecej . kazda kobieta majaca mniejszego , majac wiekszego wybierze partnera z wiekszym . Z czego sie biora zdrady ...ich pewna grupa ....:)

Gość 24kafe
No no chłopaki ale was wzięło.A tak w ramach ścisłości to nie pisałam że penis podczas stosunku jest niepotrzebny. Tylko to wy macie zawsze kompleksy na tym punkcie czy jest duży czy ci było dobrze itd itd. Chciaż my kobiety mamy za swoje bo jak byśmy nie udawały orgazmów to nie byłoby głupich pytań. A długość penisa to indywidualna sprawa i nie wierzę że każda kobieta patrzy na rozmiar.

Gość mnbnbv
nie patrzy na rozmiar ? no ...:0 facet tez nie patrzy na rozmiar cipki tylko na coś innego rozczarowanie wystepuje wtedy kiedy wkłada penisa a tu zonk !! luzniutko jak w wiadreku :) kobieta ma tak samo , tyle , ze wyzszosc kobiety nad mezczyzna jest taka , z e kobieta co do rozmiaru moze miec rozeznanie po wygladzie penisa zanim ten stanie i w nią wejdzie , facet niestety o tym sie dowiaduje wtedy dopiero kiedy sobie włozy .