Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melita3d

czy to mozliwe by ją nadal kochał ?

Polecane posty

Gość melita3d

Chodzi o to żę mam wrażenie żę mój narzeczony nadal cos czuje do swojej byłej. Nie wiem moze ja przesadzam ale nie daje sobie z tym rady.. Wiem że bardzo ją kochał i cierpiał gdy się rozstali(to ona odeszła). Potem po dwoch latach po rozstaniu zaczą być ze mną i ona zaczela pisac do niego aby do niej wrocil jednak on napisal jej ze jest teraz ze mna i ze ona zawsze bedzie dla niego najwazniejsza ale on nie chce mnie skrzywdzic tak jak ona go. Potem tam wysylali sobie zyczenia na swieta (on ukrywal to przed mna). trzymal nadal ich wspolne zdjecia na komputerze(tlumaczyl ze o nich zapomnial) jednak ostatnio gdy byla w naszym towarzystwie zauwazylam jak on sie w nią wpatrywał.. ;/ i patrzyli sie we dwoje na sibie i usmiechali i zeby to przez chwile ale to trwalo dlugo i powtarzalo sie.. ona nawet wziela jego szklankę i popijała jego sokiem wódkę .. ja oczywiscie sie wkurwilam no bo jakby inaczej.. zrobilam potem mu afere czego sie na nia tak gapil i usmiechal to powiedzial ze ja jestem psychiczna i ze nic do niej nie czuje nawet zacza mi zdejmowac pierscionek zareczynowy i krzyczec ze go wywali i wyszlo tak ze ja zostalam najgorsza ale naprawde jak tak na nich patrzylam to cos az we mnie zadrgało że myslalam ze sie tam popłacze ..;/ a na dodatek ona jest tak cholernie piękna ..;/

Gość trombocytoza
Spotyka się dwóch sąsiadów. Jeden mówi do drugiego: - Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić, mój kot sra mi na dywan. - Jak to? - No sra na dywan, potem jeździ tyłkiem po podłodze i rozsmarowuje to wszędzie, nie wiem już co mam robić. Może ty byś coś poradził? - Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym. Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach. - No i jak? - pyta pomysłodawca. - O człowieku, rewelacja! Jak kocisko rozpędziło się w przedpokoju, to do lodówki już tylko oczy dojechały!

Gość melita3d
to ma byc pocieszenie ?

Gość melita3d
nikt nie pomoze?

Gość jckck
No a co chcesz uslyszec? Nie masz na nic wplywu,jesli sa dla siebie,to nic juz jie zrobisz.