Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melita3d

czy on moze ja nadal kochac ?

Polecane posty

Gość melita3d
no byc z nia nie bedzie ale zdradzac mnie z nia moze..

Gość no i co zazdroscisz glupia
jasne Ciebie zdradzac z nia ciekawe po co? co on masochista jest czy co? wez sie opnauj troche

Gość ja mam gorzej :(((
co myslicie o tym, ze moj maz daje pieniadze i prezenty swojej bylej zonie. nie lacza go z nia ani dzieci, ani poczucie winy. To ona odeszla od niego, ma teraz drugiego meza. Gdy kloce sie z nim o to mowi mi , ze jestem chora psychicznie.

Gość malasmutnakrolewna
czy ta byla ma na imie Kasia?

natalia, ukrainka. Moj maz powiedzial mi, ze dawal jej pieniadze, poniewaz ona lubi sie dobrze ubrac, lubi dbac o siebie i ma nowy samochod do splaty. Jednak , gdy teraz jestem ja to on jej juz nic nie da... To bylo klamstwo , poniewaz znalazlam ich smsy. Pisze ona, ze woli pieniazki niz prezenty, bo pieniazki zawsze sie przydadza ... Jedna z moich przyjaciolek wydarla sie na mnie, jakim prawem sprawdzilam jego telefon , ze to sa jego pieniadze i moze z nimi robic to co sie mu podoba. Powiedzcie mi kto ma racje. Ja pracuje i dokladam sie po polowie do rachunkow.

Gość malasmutnakrolewna
pytalam autorki postu jak ma na imie byla dziewczyna chlopaka?

dodam, ze nie zyjemy w luksusach. Sama sie zastanawiam, czy kupic sobie buty zimowe teraz, czy moze jeszcze przechodze ten rok w starych

Ja mimo wszystko wierze w kobiecą intuicję. Jesli czujesz sie zaniepokojona, to prawdopodobnie cos jest na rzeczy. To, że on wyszedł z tej imprezy na razie dobrze o nim świadczy, ale ten jej gest ze szklanka jak dla mnie sugeruje, że dla niej sprawa nie jest zakonczona. Według mnie powinien wtedy zwrócic jej uwagę, żeby tak nie robiła, albo chociaż ostentacyjnie odsunąc szklankę. Ty najwyraźniej w tej materii mu nie ufasz, będziesz się wciąz czuła niepewnie, jak pójdzie do łazienki z telefonem bedziesz kombinowala, czy z nia nie esemesuje, bedzie Cie korcic, żeby sprawdzac mu telefon itp., tak sie nie da zyć. Nie wiem, co Ci poradzić. Mój eks miał kilka byłych, a tylko ta jedna stała mi wiecznie kością w gardle. Jak sie okazało - zupełnie słusznie.

Gość melita3d
hm.. mysle ze nie bede sie martwic gdy wyjdzie odebrac telefon do lazienki iz nie wychodzi gdy ktos dzwoni. odbiera przy mnie. do jego telefonu mam dostep caly czas moge go sobie sprawdzic kiedy tylko mi sie zyczy iz mi tego nie zabrania. A ona nie ma jego numeru :))