Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sie

co ja narobilam! zapchalam odplyw w brodziku zwrikiem dla kotow!POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość nie wiem jak sie

Musialam wyjechac na kilka dni i zostawic koty same w domu. Wstawilam w box prysznicowy kuwete, wczesniej zatykajac odplyw korkiem, zeby nie sypaly mi zwirkiem po calym mieszkaniu. Dzisiaj wrocilam, nie wiem jak ale udalo im sie wyciagnac korek i duzo zwirku dostalo sie do odplywu a jest to zwirek zbrylajacy! Pierwsze co zrobilam to odkrecilam ten odplywm i ile sie dalo wciagnelam odkurzaczem ale mysle, ze glebiej moze jeszcze byc. Boje sie teraz odkrecic wody, ze sie calkiem zapcha, bo zwirek ten sie zbryla pod wplywem cieczy! Nie wiem prosze co mi radzicie zrobic? Moze wlac jakis srodek zracy do rur?

Gość qwewe
ja bym wlał kreta

Gość trombocytoza
Jedzie zajączek z niedźwiedziem na jeden bilet i przychodzi kanar. To niedźwiedź schował zajączka do kieszeni w marynarce i pokazuje bilet. Kanar się pyta: - A co pan tam trzyma w kieszeni marynarki? Niedźwiedź uderza się w pierś (tu powinien być taki zamaszysty gest), wyciąga spłaszczonego zajączka i mówi: - Zdjęcie kolegi.

Gość nie wiem jak sie
myslisz, ze moze pomoc kret? ja jeszcze w ogole nie puszczalam wody, bo sie boje, wiec nie wiem czy odplyw jest faktycznie zapchany. To co bylo widoczne wciagnelam odkurzaczem ale nie wiem czy nie ma tego tez glebiej:(

Gość The Show Must Go On
wlej kreta ale w płynie a po co włożyłas kuwete do brodzika ? tzra było rozłozyc gazety i na nie dac kuwety w łzience na podlodze