Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viwiero

Jak dlugo?

Polecane posty

Gość viwiero

Ile najlepier karmic dziecko piersia? Pol roku? Rok? Macie jakias wiedze na ten temat?

Gość a tam jestem
Zdania są podzielone. Wg mnie najlepiej 6 miesięcy Do 12 jeszcze ma to sens. Powyżej roku jest dla mnie niesmaczne i nielogczne.

napisze to, co wiem- przez pierwsze 6 miesięcy mleko jest najbardziej wartosciowe. potem, ze względu na to, zę maluch moze być przystosowywany do innego pokarmu, mleko również traci na wartości to, iule będizesz karmiła jest Twoją prywatną decyzją. ja uważam, ze powyżej roku dziecko jest raczej przywyczajone niż ma potrzebę picia mleka mamusi... :)

Gość takie pierdoły piszecie,ze
tak dlugo jak czujesz potrzebe.nie rozumiem pytania.twoje mleko zawsze bedzie lepsze dla dziecka niz jakis proszek zrobiony z krowiego mleka w laboratorium.nie rozumiem kobiet,ktore karmia np do pol roku,a potem przechodza na mm,bo dziecko za duze na piers.bezsens totalny.

Gość viwiero
Zamierzam karmic rok, tylko czy to mleko jest pozniej choc troche wartosciowe?

Gość takie pierdoły piszecie,ze
a myslisz ,ze to w pudelku mm dla dzieci lepsze?nie myslisz chyba,ze czlowiek kiedykolwiek bedzie w stanie przescignac nature.Twoje mleko bedzie mialo zawsze wartosc i nie pytaj juz ,bo ci zaraz napisza,ze lepsze mm.

Gość Powiem ci ja
Gdzieś wyczytalam artykuł że właśnie po roku coś się z naszym mleczkiem takiego dzieje że znowu robi się wartościowe. Tu chodzi bardziej o to że trudniej odstawić potem. Ja jak poczuje że wystarczy to przestanę. Nie planuje tego:) Za granicą dziwią się że polki tak krótko karmią