Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łapka1025

Pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość Łapka1025

Witam wszystkie Mamusie oraz te przyszłe Mamusie :) Moje drogie powiedzcie jakie miałyście pierwsze objawy ciąży? Dowiedziałam się o moim maleństwu w dzień przed wigilią :) Było to dla mnie lekkim szokiem, choc z narzeczonym staralismy sie o nie juz rok czasu :) Jednak inaczej jest planowac a inaczej jest jak juz sie wie ze nie ma odwrotu i mała istotka tak naprawde żyje we mnie :) Pojawiły sie u mnie pierwsze objawy... Męczące zresztą. Strasznie zrobiłam się ospała, jestem głodna ale kiedy zjem robi mi się strasznie niedobrze, rano mam wrazenie wymiotowania lecz jeszcze do tego nie doszlo (tylko takie uczucie) no i strasznie bolą mnie piersi, a pierwszym objawem który dał mi do zrozumienia ze bede miala upragnione malenstwo było zatrzymanie okresu :) powiedzcie mi tez czy to normalne ze leci mi mi minimalnie takie białe cos i boli brzuch, bol jest taki ciagnacy wrecz. Do lekarza wybieram sie dopiero po nowym roku. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :))

u mnie to bylo tak ze nie spodziewalam sie ciazy, dopiero gdy miesiaczka sie juz drigi miesiac spozniala to test pokazal II kreseczki (za pierwszym brakim miesiaczki test wyszedl negatywnie) bylo mi niedobrze (myslalam ze to grypa zoladkowa bo w pracy panowala) i mialam wiekszy apetyt (myslalam ze to przed odchudzanie ciagle glodna jestem) i smierdzily mi papierosy (myslalam ze to dlatego ze rzucilam pol roku wczesniej papierosy) brzuch mnie strasznie bolal jak na miesiaczke (myslalam ze dostane ze zdwojona sila po 2 miesiacac :D ) a co do sluzu hmmmm... nie pamietam :D

Gość Keralain
JA NA TWOIM MIEJSCU OD RAZU POSZLABYM DO LEKARZA ALE JA TO JA. JA BYLAM BARDZO PRZEWRAZLIWIONA W CIAZY. MIALAM PODOBNE OBJAWY CO TY. CIAGLE SPIACA I JAK CHCIALAM COS ZJESC TO BYLO MI NIEDOBRZE ALE TYLKO 2 RAZY WYMIOTOWALAM KIEDY JECHALAM SAMOCHODEM....POTEM MIALAM CIAGLE CHEC NA KWASNE MANDARYNKI CZY POMARANCZE. TE WSZYSTKIE OBJAWY TRWALY DO 4 MIESIACA

Gość Keralain
JA MIALAM BIALY SLUZ DO KONCA CIAZY BO BYLY TO JAKIES BAKTERIE BRALAM TABLETKI DOPOCHWOWE ALE TO NIC STRASZNEGO, JAK BROZOWE SLUZ CZY CZERWONY TO CHYBA CIAZA ZAGROZONA

Gość Łapka1025
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi :) Mam nadzieje ze dzidzius urodzi sie zdrowy :) nawet niewazne mi jest czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka :)