Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafenes

ja 42 a ona 17 lat - warto?

Polecane posty

Gość cafenes
oj tam pedofilii... czy to juz dziaduszek nie moze sobie napisac jakiegos zboczonego tymatu? za kwilke stara sie zbudzi i mi laga przez plycy przylozy...

starzeje sie tylko ciało, w meżczyznach najbardziej seksowny jest charakter, poczucie humoru, dystans i to coś(dla mnie jeszcze głos :) ) i nie widzi sie lat .

Gość cafenes
mom wnuczke w twoim wieku :)

Gość callista
A swoją drogą czy to nie dziwne? Bo gdy to jest nieco podobne jak w amerykańskim filmie "Mój mały książę" to jest gites i niejedna z was w trakcie jego ogladania się maśli, ale jeśli to jest polska rzeczywistość na kafeterii to od razu zbok, pedofil i napaleniec? Hmmm... dziwne, nie?

Gość callista
A ty obecny cafenes to podszyw jesteś :P zupełnie nieudolny :D

Gość nie mogę uwierzyć
jak to powiedział ,,kllasyk" , ,,... nie nazywajmy szamba perfumerią.." i całe sedno tu zawarte... jakichkolwiek teorii nie dorobisz sobie człowieku, to nie zmieni to faktu, że jest to obrzydliwe... czyste dno... chory facet... i ten ton ,,...najnormalniej, jak kazdy zdrowy facet mam ochote na moja sasiadke ..." Powiem ci jako facet, nie nie jesteś zdrowy, co byś nie powiedział. Brakuje Ci sexu? znajdź sobie kobietę, a nie dziewczynę, córkę..

Gość cafenes
same downy tu siedza...

Gość cafenes
dlatego tu jestem!! lubia swojskie klimaty :D

Gość bywam czytam wiem
julia sama zazdroscisz co? ;)

Gość callista
Julka, też bym chciała mieć ciut ;) mniej lat :) A czy zazdroszczę? Jak każda kobieta czy dziewczyna lubię TO robić :D

Gość callista
Zabrały swój termofor i już chrapią :D Pewno i ja pojdę dla odmiany... coś wszamać :)

Gość cafenes
tak przynazje że jestem pedofilem startym dziadem który nie ma gdzie włożyć swego k u t a s a i szukam młodej dzierlatki żeby ją porządnie prz e r żn ą ć

Gość callista
Ktoś dorzuci coś nowego?

Gość stary oblesny
obwisly pedofil :O

Gość cafenes
witam :) jestesmy juz po wszystkim :) oj, to byl wyjatkowo milo spedzony czas z naprawde zaskakujaca dziewczyna ;) jeszcze bedziemy sie spotykac, tak sami zdecydowalismy

Gość green monkey
o Boże!ja mam 31 lat i w życiu bym faceta 42 letniego nie chciała, z wyjatkiem pewnego wokalisty ale to juz inna kategoria nie mowie o przyjazni, mozna sie zaprzyjaznic z facetem w kazdym wieku, ale zwiazek 42 i 17 !!!masakra

Gość green monkey
o Boże!ja mam 31 lat i w życiu bym faceta 42 letniego nie chciała, z wyjatkiem pewnego wokalisty ale to juz inna kategoria nie mowie o przyjazni, mozna sie zaprzyjaznic z facetem w kazdym wieku, ale zwiazek 42 i 17 !!!masakra

Gość binokypkkallaaaa
green monkey ty chyba masz kobiecy syndrom Piotrusia pana,przecież sama nie jesteś pierwszej świeżości, a 42 latek jest właśnie w twoim przedziale wiekowym.

Gość Bejbi$
Fuuuj Obleśna prowokacja A wy się dajecie wkręcaĆ JAKiemuś pedofilwoi

Gość Bejbi$
binokypkkallaaaa hahahah co ty pieprzysz , więc 20 - parolatka za kilka lat będzie mogła się związać jedynie z panami w średnim wieku :D dobreeee

jeszcze 27 latka ewentualnie, ale 17 letnie dziecko?jakbym była jej matką to byś w ryja dostał twardą ręką with no mercy

ludzie, to pedofilia, przestępstwo, może ktoś zgłosi na policję?ja jestem za granica to nie mam jak ale inni mogą