Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjaaaaaa.

niewiem juz jak bedzie dalej... ja i moj maz.

Polecane posty

Gość jjjjjjjaaaaaa.

chce mi sie plakac...maz uwaza ze przesadzam,a ja uwazam ze to wlasnie on przegina.Robota mu sie wali,jestesmy na dlugach i zamiast cos z tym zrobuc slysze ze jutro,ze szef mu wyplaci ale jutro,potem ze znowu jutro... poszedl chlac do kolegi,nie powiem bo zapytal czy nie bede zle.Odpisam mu ze nie mamy kasy na takie picie a on na to ze to on stawia - ten kolega i ze nie bierze zadnej kasy ze soba.Ok,powiedzialam ze dobrze.Wrocil nad ranem,z karty wydal kilkadziescia zl na picie mimi obietnic. Ja w poludnie szlam do pracy,probowalam go wczesniej obudzic,to slyszalam tylko ze sie zle czuje,zebym sobie poszla,dala mu spokuj itp. chcialam z nim pogadac czemu taj sie zachowal,ze wydal kase,ze wrocil nad ranem...szarpalismy sie troche...usnal.Zostawilam go tak,poszlam do pracy.Dzieci zostaly z nim....:-( zwala wine na mnie ze sie czepiam....he...juz niewiem czy sie smiac czy plakac....

Gość chloe t.
śmiać :D

Gość kjkjhjh
No jeśli uważasz że masz się z czego śmiać to się śmiej :/ Bosssszzzz. Patologia.

Gość a miało być tak kolorowo
myslalam ze ja tylko mam problem brak pracy mieszkania nerwica itd ale jestem sama bez meza i dzieci samotnosc boli ale przynajmniej łatwiej uzyć nie majac nikogo na głowie

Gość jjjjjjjaaaaaa.
patologia...wiem.... zrobilo sie z tego jedno wielkie gowno

Gość jjjjjjjaaaaaa.
zaluje...jak ja zaluje... na codzien maz miod,cud...naprawde.Przytuli,mowi jak bardzo mnie kocha,stara sie....w domu wszystko zrobi. ale pojawia sie alko i kac...to niemam z niego nic. niewie czy teraz 2 stycznia dostanie wyplate,a zostalo mi 20 zl w portwelu....

Gość jjjjjjjaaaaaa.
kurwa...ile to ja razy myslam o samobujstwie...ale tylko dzieci mnie powstrzymywaly... ale boje sie ze kiedy wybuchne.

Gość jareczkkka
im bardziej bedziesz mu truła tym bardziej on zamknie sie w sobie i nazłóśc nie bedzie robił NIC. odpuść trochę.... może sam dojrzeje...

Gość jjjjjaaaaaa.
jareczkkkka pewnie masz racje. Ale jak ja mu nic nie powiem to uzna ze dobrze robi i nast razem bedzie to samo....dzis pozarlismy sie o tamto,bo wczoraj caly dzien zdychal.

miast ujadac i czekac na to , że mąż przyniesie czyli na gotowe sama się za pracę weż chociaż jak nie umiesz nic konkretnego to może się prostytuuj