Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andżelaa12

Śmieszne wpadki szkolne.

Polecane posty

Gość ohy ahy
miałam na koniec średniej ocene z polskiego 2, a z matury dostałam 98% to była największa wpadka mojej polonistki:P

jeszcze w pedałuwie wygłupiałysmy sie z kumpela w klasie biologicznej i stłukłyśmy ptaka w jakby formalinie czy czymś takim, a ten ptak stał tam od czasów nauki mojej mamy, taki fetor, ogólnie ewakułacja szkoły.

Gość srakolanka
zesrakoliłam sie na korytarzu, gówno wypadlo mi nogawką.

Gość cxvcvv
Wywaliłam się na szkolnej stołówce z talerzem spaghetti w ręce, które oczywiście wylądowało na mnie :) Oszołomiona tym wszystkim leżałam na ziemi dopóki kucharka mnie nie podniosła ale przynajmniej dostałam owacje na stojąco!

Zatrzasnęłam się w kabinie toaletowej przed ważnym sprawdzianem.

Gość Dziquska
ja puściłam w klasie cichego, ale takiego mega śmirdzącego bąka, że nauczycielka okno otwarła aż :D wszyscy zgonili na takiego grubasa bo kto by taką ładną dziewczynę o taki smród oskarżył

Gość Polkkka000
daj sobie spokój, nie widzisz że nikt nie ma ochoty odpisywać w twoim temacie? Takich tematów było już sporo, wyszukiwarka nie gryzie.

Nie wiem czy to wpadka, ale... Kiedyś nalałam mojej nauczycielce wody na krzesło, jebana chodziła z mokrą dupa jakby się zsikała haha Potem miałam niezły opierdziel, klasa mnie wydała(skurwysyny), ale i tak nie żałuje!

Polkkka000- po prostu Wczoraj późno go założyłam i chciałam żeby był na głównej bo większość na dalsze strony nie wchodzi.