Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd ich znacie....??

Skąd macie kolegów gejów ? Też chce

Polecane posty

jedynego ktorego znam to moj sąsiad, ma 40lat i od 10mieszka ze swoim facetem. Obaj budowlancy, wszyscy tu wiedzą ze to para ale nikt nic nie mowi. Gdzie moge poznac jakiegos w moim wieku(23) ? Hę? Aha i mieszkam w Poznaniu a nie jakims Londynie:D

Gość hardex
poszukaj u palikota.

Gość trhdbfjfgf
A po co ci kolega akurat gej? Przecież to taki sam facet jak każdy.

a znasz jakis portal? Bo widziałam innastrona.pl ale tam b.malo ludzi jest i nikt nie ma fotki... A chce takiego bo nie bedzie sie do mnie dobierał :D

Gość amcdwkdgwgpjg
tylko te znam ; fellow.pl, kumpello.pl (tez duzo ludzi) , innastrona.pl i zagraniczne planetromeo.com

Jak zrobisz mi loda to mogę być dla ciebie kolegą-gejem przez 1 dzień. A jak zgodzisz się na seks to przez tydzień.

Gość mozesz poznac, ale po co?
uwazasz ich za interesujacych? Ciekawi Cie ich swiat?

...jesli odpowiesz, byc moze podam Ci nazwe lokalu, w ktorym spotkasz wiele homoseksualnych osob z Poznania :P

Gość Zuzanna Amelia & 28
Nie przypuszczam aby geje chcieli sie ujawniac , zwlaszcza w Polsce. Zreszta jesli piszesz ze to ma byc kolega to po co Ci fota ? Kolezankom ma sie podobac. Imponowac ze z taaaakim gosciem jestes.? Ja kilku w swoim zyciu znalam. Normalni ludzie. Nie maja rogow na glowie, zielonych plam na czole ani nie poruszaja sie w dziwny sposob. I powtorze pytanie wyzej - dlaczego szukasz geja ?

Gość Darth_Misiek ;)
A ja się chyba skusze na faceta ,a co tam ,raz się żyje ..:)

Gość Zuzanna Amelia & 28
Czy po tym poscie powyzej masz autorko jeszcze jakies watpliwosci ze geje nie beda sie ujawniac a tym bardziej wystawiac swoich fot?

geje juz od dawna sie ujawniaja, les rowniez. Srodowiskowe dyskoteki sa otwarte dla wszystkich. Pytanie tylko pozostaje - czy z kazdym powinnysmy dzielic sie ta wiedza? Po co odslaniac sie przed kims, kto ich byc moze, wysmieje? Sama pare ladnych lat temu poszlam do gejowskiej dyskoteki z...ciekawosci. Wtedy to jeszcze trzeba bylo znac kogos, kto wiedzial dokad sie udac, bo lokale raczej nie afiszowaly sie ze swoja "specjalnoscia". Poznalam wielu ciekawych ludzi, jak i paru dupkow. Jak wszedzie. W tym wzgledzie homo nie roznia sie od hetero. Moze tylko imprezy robia lepsze, niz my :) i prawie kazdy gej potrafi tanczyc, ubrac sie, zadbac o siebie. Niestety, heterycy pod tym wzgledem wciaz jeszcze dopiero co z drzew zeszli...

Gość kurkazłotopiórkaaaaaaa
geje są fajnymi kolegami :)ale trzeba uważać ,można się zakochać .oni przytulają się do kobiety jak do koleżanki ,tratują jak koleżankę i nic więcej :(

Gość Zuzanna Amelia & 28
Nie okreslilabym tego tak. Gej czy les to taki sam czlowiek. Mozna trafic na kogos fajnego albo na gnoja. Jak wszedzie. To nie ma zwiazku z orientacja. Jak ktos ma parszywy charakter to bedzie go mial czy jest homo czy hetero.

Gość kurkazłotopiórkaaaaaaa
nie warto,się przyjaźnić z nimi (kobiety+gej)znam przypadek dziewczyny zakochanej w geju.on wyjechał i zapomniał,czasem sms-a wysle "co tam koleżanko"?a ta cierpi ,łudzi się .żal patrzeć:(

Gość Zuzanna Amelia & 28
orange - Twoj Jezus to moze i kocha wszystkich ale kosciol katolicki nie kocha wszystkich a to Kk rzadzi w Polsce a nie Jezus. O tym tez warto pamietac.

oj tak, ryzyko istnieje. Widzialam kilka dziewczyn wyraznie tracacych dystans. Same siebie krzywdzily. Bo nawet jesli kolega byl bi, to rzadko dominowala ochota na zwiazek z kobieta. Seks owszem, byl wtedy mozliwy, ale raczej jako...urozmaicenie, nie jako staly element w zwiazku. Przynajmniej kilka(kilkanascie) takich zwierzen wysluchalam...

Gość poszukaj na wernisazach
w szkole baletowej, u fryzjera,

sporo gejow jest meskich, tych zniewiescialych jedynie bardziej widac

Gość poczytajcie topik z kafe
,,zakochana w geju''----> i wszystko w temacie 🖐️

nie demonizujcie. wszystko zalezy od dojrzalosci danej dziewczyny, jej rozsadku. Jesli szuka nowych znajomosci, chce poznac osoby o odmiennej orientacji i zdaje sobie sprawe z tego co to znaczy, ze przede wszystkim wyklucza to zwiazek, to w porzadku.

Gość gotowy gej
będę kolegą i przyjacielem raz na tydzień zrobisz mi dobrze wibratorem analnym będę dozgonnie wdzięcznym kumplem

Gość rosna456
a dlaczego chcesz kolege geja a nie kolezanke?

Gość baby don,t
Skąd? Z klubu gejowskiego. Od razu ostrzegam :P nie bawcie się w to, zwłaszcza kiedy jest atrakcyjny fizycznie dla was , i nie tylko zresztą.... ;)

Gość jak okaże się bi
to raz dziewczynka czyli wy a raz chłopaczek znajomość ma smaczek

Gość Singielek...
Przez takich coraz wiecej singli !!!!!!!!!!!!!

Gość hdhdjfhf
A nie lepiej porządnego faceta który nie będzie się do ciebie dobierał i będzie nie tylko ukochanym ale i przyjacielem?

Gość grapadamampa
Ze szkoły. Zaprzyjaźniliśmy się i poznałam też jego kolegów. Do dzisiaj 2 z nich to moi najlepsi przyjaciele, tzn. jeden już 7 lat, drugi 4. Faceta też mam i też jest moim przyjacielem. Ale nie łudźmy się, to nie taka sama przyjaźń ;)

Gość ciekawe tylko po chu.....
Heh poznasz takiego i sie zakochasz , zwłaszcza w przystojnym jak ja... Kolega z gimnazjum juz wtedy mi sie podobal, poszlam potem do tego samem liceum, biegałam za nim jak glupia, kilka kolezanek tez. Czasemw dawał sygnaly, dotknąl jak nie kolega, zaprosil do kina ale nic z tego nie wynikalo. Poszłam za nim nawet na te same studia :O i tu poznałam prawde, ze jest z innym chlopakiem...chodzil do tej samej szkoly...zmienilam uczelnie ale ciagle o nim mysle.

Gość pilniczek dp
Nie wiem jak można zakochać się w geju, przecież to się czuje że coś z nimi nie tak jak u normalnych facetów (nawet jak od razu nie widać że to geje). Ja lubię gejów, ale lepiej dogaduje się z heteroseksualnymi facetami. Co do Poznania - tu jest najwięcej gejów w PL :). Ja w życiu poznałam 6 gejów. Wszyscy fajni, ale na dłuższą metę dla mnie męczący :)