Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna jak zawszexd

sylwester jak zawsze samotnie....

Polecane posty

xdWItajcie jak zawsze sylwestra spędzam w domu nie mam gdzie wyjśc ponieważ nie mam znajomych, przyjaciół kolegów kolerzanek itd. Przyjaciółką zaerwałam kontakt bo mnie oszukała a zresztą gdyby kontakt z nią nawet bym miała to i tek bezużyteczny bo ma chłopaka i napewno sylwestra nie spędzilibyśmy go razem. A więc co mi polecacie na sylwestra mam ochotę dzieś wyjśc co i gdzie polecacie interesduje mnie cała polska a najbardziej woj mazowieckie i łodzkie mi pasuje ale w innych częsciach kraju tez moze być ok . Sama nie wiem co robic mam już dośyć siedzienia w domu przed telewizorem. chcę się ruszyć i coś zmienic w sowim życiu xoxo

Gość prawictwo pospolite131
ja sie zastanawiam czy nie kupic jakiegos alkoholu na sylwestra , bo ostatnio piłem 7 miesiecy temu piwo , w wódke 6 lat temu

Gość skalambura
hmm odpal rączkę -bedzie jazda i poczujesz sie (dobrze jak na samotnosc) kup alkochol(czyt. wibratory) bbedzie git mimo ze samotnie uwierz;]

no właśnie widac ze mnie nie rozumiecie nei oto mi chodzi.......

czy ktoś moż emi z was pomóć????

Gość jgtkojgt
ile masz lat?

Gość alicess
tez bede sama w sylwestra ale juz sie przyzwyczaiłam dzien jak każdy jakoś przeżyje :( smutne to moje zycie ehh