Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28Ona

sledzi mnie moj byly

Polecane posty

Gość 28Ona

Bylismy ze soba 8 miesiecy , zerwalam po tym jak zobaczylam jaki on byl zaborczy zazdrosny I pelen agresji. Usunelam wwzysciutkie konta na portalach skype a nawet nr komorki. Juz nie chce mi sie wnikac w szczegoly. Wiec opisuje bo nie wiem co mam robic!!;( Codziennie dzwoni z prywatnego ( wiem ze to on bo jak modbiore to sie nikt nie odzywa a czuc czyjs oddech). Dzis nie wytrzymalam wyslal mi wiadomosc ze jak sie z nim nie spotkam sie to zabije moja rrodzine nie wiemm skad ma moj nr!! ;( jest policjantem kilka razy mnie nawet uderzyl jak uciekalam do przyjaciolki potrafil mnie nawet tam znalesc I odgrazal sie jej ze jak jeszcze raz sie do mniee zblizy to ja zajebie ze jej wlasna matkka niee pozna. On WSZYSTKO wie sledzi mnie widze go caly vcczas przed moim blokiem. Wyzywa mmnie. Jak bylismybrazem traktowal mnie jak przed,miot! ;(( njienawidze jego

Gość xxxsuper
Policjanci to psychiczni ludzie

Gość RohN
Nie jestem biegły w tych sprawach co należny zrobić ale sytuacja jest bardzo poważna i potrzebujesz pomocy. Twój ex przejawia obsesje na Twoim punkcie i potrzebuje leczenia psychiatrycznego.Trudno powiedzieć czy zgłoszenie na policję może rozwiązać problem. Więc albo mu minie ta gorączka albo ktoś z rodziny grzecznie mu wyperswaduje do głowy że on własnym postępowaniem wykracza poza swój zakres obowiązków jako policjant. Może mięć znajomości w policji i myśli że gówno mu zrobią. Ale jeśli nagrasz rozmowę telefoniczną, lub nagrasz film komórka, materiały mogą posłużyć jako dowody by władze interweniowały przeciwko dalszemu zniesławieniu i gróźb śmiercią.