Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NawrocilamSiePoTym

Zobaczcie! Koniecznie...

Polecane posty

Gość ciekawe ciekawe...
a jakie miałaś grzechy? :classic_cool:

Gość nawrocilamSIEpoTYM
Jakie grzechy? Człowieku... Gdyby każdy z Nas właśnie tak przeżywał każdy swój dzień, świat i życie byłoby piękne.

Gość ciekawe ciekawe...
Co za skromność. Zwróć się do Watykanu o własną beatyfikację.

Gość ciekawe ciekawe...
piszesz że się nawróciłaś, więc albo miałaś jakies grzechy albo nie rozumiesz pojęcia nawrócenie 😠

Gość nawrocilamSIEpoTYM
Nie, po prostu inaczej patrzę na świat. Zaczęłam doceniać te 'DARY', których wcześniej nie dostrzegałam. Ty też powinnaś/eś jeśli to obejrzałaś/eś. Co za ludzie .. Swoją drogą ten krótki filmik jest piękny .

Gość nawrocilamSIEpoTYM
co za ludzie, zamiast paść na kolana to dyskutują i MI nie dowierzają, a ja taka cholernie swięta, no co za ludzie.

Gość ciekawe ciekawe...
Jesteś okropnie wkurzająca z ta swoją zarozumiałością. W ten sposób nikogo nie nawrócisz ani do niczego nie przekonasz.

Gość nawrocilamSIEpoTYM
Tym, którzy się podszywają już podziękuję. Jaka zarozumiała? Jezzu po prostu znalazłam ten filmik przez przypadek i chciałam, żebyście i Wy go sobie obejrzeli, bo na prawdę jest ładny. Nie interesuje mnie czy ktoś się po nim rozpłacze czy nagle stanie się cudownym człowiekiem. Po prostu każdy, kto ma serce i kto choć trochę 'poznał' życia wie o czym mowa i pojmie sens tego filmiku. Nie każe Ci się stać teraz lepszym człowiekiem i myśleć jaką to jesteś szczęściarą, że odkręcasz kurek a tam ciepła woda .. Nieee ... Nie interesuje mnie to. Obejrzałaś filmik? Podobał się? To fajnie. Na pewno jeszcze nie raz myślami do niego wrócisz. Pozdrawiam. Ja, zarozumiała kobieta.

Gość ciekawe ciekawe...
a skąd pewność że ktoś musi stać sie "lepszym człowiekiem"? Może wcale nie jest gorszym od ciebie? Za duzo pychy z twojej strony. I w tej kłotni którą na pewno tu urządzisz też nie będzie żadnego dowodu że stałaś się lepsza.

Gość nawrocilamSIEpoTYM
Dlatego już pozdrowiłam i nie mam ochoty z Tobą już dłużej dyskutować. Życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Nie wiesz co to pojęcia 'zarozumiała', 'pycha' ...

Gość nawrocilamSIEpoTYM
Jeszcze jedno. Nie czytasz dziecko ze zrozumieniem.. A szkoda, bo moglibyśmy porozmawiać na poziomie, ale do tego trzeba najpierw coś dokładnie przeczytać, żeby dokładnie się wypowiedzieć i odpisać. Ty niestety nie potrafisz tego. PS. Nie stałam się lepszym człowiekiem. Każdy z Nas ma serce i jest na swój sposób wyjątkowy i dobry. Ja po prostu zaczęłam /inaczej/ postrzegać te DROBNOSTKI (DARY, o których mowa w filmie). To tyle. Dobranoc ;-)

Gość ciekawe ciekawe...
"Nie każe Ci się stać teraz lepszym człowiekiem" - to są twoje słowa. Jak to miło, że mi nic nie każesz. I nawet nie wpadło ci do głowy, że ktos inny niz ty może już być dobrym człowiekiem bez twojego filmiku. I jeszcze jedno: jak chcesz, moge tu zostać do rana, ale mam nadzieję że to ty będziesz jutro nieprzytomna z powodu własnej kłótliwości.

Gość ciekawe ciekawe...
Jesteś typową zarozumiałą babą która sobie podbudowuje samoocenę sugerując ludziom że są od niej gorsi. Gdybyś choć troche włączyła myslenie wiedziałabyś że wzywasz imienia Boskiego do spraw czczych (II przykazanie). Wiem że nie zrozumiałaś.

Gość nawrocilamSIEpoTYM
U mnie na zegarku 3:45. A spać mogę jutro nawet cały dzień więc nie rozumiem teraz Ciebie ... Ja się nie wykłócam... To Ty jakieś chore jazdy robisz .. I się przypieprzasz szlag wie o co tak naprawdę.

Gość nawrocilamSIEpoTYM
Ale człowieku o co Ci chodzi do cholery ?! Znalazłam tylko ten jebany filmik i wydał mi się on piękny, bo ludzie w dzisiejszych czasach gonią szlag wie za czym i nie dostrzegają tych DARÓW, które wymieniali w tym filmiku. I to tyle. Myślałam, że ludzie na chwilę się zatrzymają i przemyślą. Z resztą w tym filmiku nie chodzi o to, żeby być lepszym człowiekiem, tylko głowie o to, ze w tym zabieganym życiu tylko narzekamy i szukamy szlag wie czego, a nie widzimy tego piękna, które nas otacza. I taka jest prawda. Ja nie rozumiem w ogóle do czego Ty pijesz teraz tak szczerze mówiąc :D

Gość ciekawe ciekawe...
o, nerwy puściły i brzydkie słowa się posypały :) jakaś mało lepsza jesteś.

Gość nawrocilamSIEpoTYM
Nigdzie nie napisałam, że jestem lepsza niż ktokolwiek. Jeszcze raz zachęcam do nauki czytania ze zrozumieniem. Przyda się tak na przyszłość. Bo ja już z Tobą kończę tą żmudną i jakże bezsensowną konwersację. Dlaczego bezsensowną? Ponieważ ani nie rozumiesz mnie ani tym bardziej tego filmiku i jesteś zacofana/y i dalej sobie taka/i bądź. Dla tych którzy jeszcze filmiku nie widzieli - Polecam, bo jest na prawdę ładny i warto obejrzeć i chwilkę refleksji się również przyda. Dobranoc.

Gość ciekawe ciekawe...
Dałaś do zrozumienia, że jesteś lepsza, w dodatku nie jesteś, a dowodem na to jest twoja nachalność i przeczenie własnym słowom w żywe oczy, jesteś z tych co to potrafią nagadać a potem wszystko zanegować, chociaż można to przeczytać pare postów wyżej. No chyba, że jesteś taka tępa. I jeszcze jedno niezrozumiałe dla ciebie pojęcie - zacofany :D Co ma do tego wszystkiego zacofanie? :D Uzyłaś słowa które ci sie nasunęło bo nie znalazłaś właściwego, a ja ci nie pomogę :) I to raczej ty wyglądasz na kogoś z podstawówki no chyba że jesteś po podstawówce jedynie i nie potrafisz sie wysłowić. Moja rada: uzywaj zawsze wyrazów, które rozumiesz. I nie traktuj siebie z taką śmiertelną powagą, umiej sie przyznać do swoich wad, które widzą inni, niestety nie masz monopolu na poprawianie ludzi ani nie jesteś od nich lepsza :)

Gość Ona44*
NawrocilamSiePoTym Witaj autorko. Chcę Ci serdecznie podziękować za "podzielenie" się tym pięknym filmem.Wzruszyłam się oglądając go. Pokażę ten film synowi.Na pewno mu się spodoba. p.s Nie warto reagować na czepialstwo. Pamiętaj,nie jest prawdą,że ten ma rację,kto powie "ostatnie słowo". Życzę Ci dobrego,miłego dnia.🌼

Gość realistyczniedzisiaj
Ładny film i ładny mamy dzień:) też się zawsze patrze w niebo szczególnie nocą wtedy można zobaczyć jakie naprawdę mamy szczęście;)kolorowego dnia

Gość rzeczywiscie piekny
rzeczywiscie piekny ten film , dziekuje autorko , wszystkiego dobrego w nowym roku wszystkim kaferarianom zycze =)

Gość H.W.
Takie oczywiste, takie proste ... a jednak tak rzadko to sobie uświadamiamy. Dzięki za przypomnienie tego, o czym warto pamiętać.

i od teraz zawżdy już będziesz robić rzeczy wielkie i czyste, oprócz rzecz jasna w celach zarobkowych mycia słonia np. we Francji?

Gość nic dodac nic ujjac
piekny :(

Gość wlasnieon
dzieki fajny filmik cala prawda zycie to najcenniejszy dar nie marnujcie go robcie to o czym marzycie i czego pragniecie ludzie nie potrzebuja byc kochani ludzie potrzebuja kochac