Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SweetenSayer

Czy 1szy pocalunek moze cos odmienic?

Polecane posty

Gość SweetenSayer

Czy jesli traktujecie kogos jako kolege to czy poprzez pocalunek mozecie sie zauroczyc? zakochac? zmienic nastawienie?

z perspektywy faceta. Uwierz mi że można..ja tak miałem i jesteśmy małżenstwem prawie 25 lat.

Gość SweetenSayer
A z perspektywy dziewczyny? Az dziwne ale ja tez tak mialem. Dziewczyna byla mi obojetna, znaczy lubilem ja ale w ogole o niej nie myslalem itd. Pewnego razu podwiozla mnie i gdy wychodzilem z samochodu to mnie pocalowala :) Wszystko sie o 180 stopni przewrocilo i sie bardzo zauroczylem w ciagu sekundy! kurde glupi pocalunek a potrafi tyle zmienic. Tylko to jest perspektywa faceta a co o tym sadza kobiety?

Gość może u facetów
pociąg seksualny wtedy się uaktywnia, kolega od magicznego pocałunku nie stanie się nagle kandydatem na partnera, albo jest nim już wcześniej albo relacja musi trwać dłużej by zauroczyć swoją osobą, a nie ot tak przynajmniej mi się tak wydaje, mnie od pocałunków z kolegami wręcz odrzucało i przerywałam

wiesz ja myślę że ten temat dałeś za wcześnie i całe to towarzystwo jeszcze śpi. Ale z doświadczenia i z obserwacji to u kobiet jest trochę inaczej choć oczywiście są wyjątki. One są wybredne i wytykają wady facetowi przy każdej okazji.dopiero jak dostaną kopa w dupę od życia to wtedy wielki płacz i lament że straciły coś ważnego.

Gość SweetenSayer
Jakos spac nie moglem i wczesniej wstalem. Bede podbijal temat wiec moze w najblizszym czasie wiecej osob sie wypowie. Problem dotyczy mnie bo nie wiem za bardzo co robic. Poznalem niedawno fajna dziewczyne jednak z tego co widze to nasza znajomosc wyglada tak: krok do przodu krok do tylu krok do przodu krok do tylu. Tak jakby kazdy sobie pogrywal chociaz z gory mowie, ze nie mam 100% pewnosci co ona czuje. Czasami napisze, czy cos powie takiego ze wydaje sie byc zainteresowana. Innym razem nie odpisze np na moje pytanie ktore jej zadalem.

Gość hhhjueududud
Dokładnie kobiety mają wygórowane wymagania i wszytko kalkuluja nie są tak uczuciowe jak mezczyzni

Gość SweetenSayer
Szkoda bo teraz jestem w dolku i nie mam pomyslu co robic. Myslalem zeby ja poprostu pocalowac, najwyzej zostalbym upokorzony przez chwile.

Gość może u facetów
tak, kobiety samo zło, nie to co wspaniali mężczyźni patrzący na duszę i wyrażający uczucia:) napisałam jak to wygląda wg mnie, z całowaniem się nie rwij, i kurwa, co macie z tym pisaniem? masz cos do kogoś to idziecie na spotkanie a nie bawicie się jak dzieci, zaproś ją gdzieś to się okaże co myśli, a spotkanie zawsze da się potem jako koleżeńskie przedstawić

Gość magdaaaaa24
wow a ja myslałam ze to kobiety bardziej przywiązują wage do spraw uczuciowych kobieta nie całuje ot tak faceta jesli nie jest nim zainteresowana

Gość nie okazuj jej
, że ci na niej zależy bo będziesz skreślony u niej albo cie to wykorzysta.

Gość SweetenSayer
No wiem jednak zostalem pocalowany daawno jakies 3 lata temu. Nawet pobylismy razem troche jednak nam sie nie ulozylo. Ta jest zupelnie inna, tamta byla otwarta, bardzo pewna siebie. Ta jest skromna, niesmiala i potrzebuje czasu zeby sie przed kims otworzyc. Niestedy na poczatku troche przegialem i np napisalem ze jest ladna itd wiec bylem pewien, ze siebie skreslilem. Nawet olalem ja i przestalem sie odzywac jednak 9 dniach pierwsza sie odezwala.

Gość siq
miałam to wczoraj. Pierwszy pocałunek z przyjacielem. Moje podejście do niego się zmieniło, nie całkowicie jednak zaczęłam patrzeć na niego bardziej jak mężczyznę, który otwiera drzwi, pamięta ile słodzę herbaty itp. a nie kumpla, z którym idę napić się piwa, pogadać i pośmiać. Sama nie wiem co o tym zajściu myśleć a utrudnia mi wszystko fakt, że cudownie całował.

Gość o boszzzzzzz
"Niestedy na poczatku troche przegialem i np napisalem ze jest ladna itd wiec bylem pewien, ze siebie skreslilem" No tak, trzeba było napisać, że jest brzydka:D Kolego, nie przesadzasz aby? Zachowuj się naturalie, rób na co masz ochotę i nie pogrywaj w te dziecinne gierlki proszę! pocałować możesz jak najbardziej :)

Gość SweetenSayer
Powiem szczerze ze w zyciu dziewczyny 1szy nie calowalem:( Mam 21 lat, spotykalem sie z 2ma, 1sza w wieku 16 lat a 2ga w wieku 18 lat. Obydwie mnie pierwsze pocalowaly dlatego moze ejst mi tak trudno w ogole myslec o tym? Boje sie ze jak to bedzie gdy mnie oleje? jak to w ogole wyglada? uderzy mnie w twarz? czy poprostu sie odsunie? Brzydka nie jest, bardzo mi sie podoba, taka naturalna. Naturalie jest trudno zachowac jesli sie ktos bardzo zauroczyl, o niczym innym nie mysle tylko o niej

Gość siq
Pewnie tylko się odsunie :P

Gość SweetenSayer
dziwne uczucie? pewnie masakra

Gość xzcsdfw
Co poradzić mężczyźni są bardziej uczuciowi. Dla Nas pocałunek znaczy bardzo wiele dla kobiet nic.

Gość SweetenSayer
to co robic

Gość dla kobiet nic????????????????
No proszę Cię. Wy i uczuciowi, dobre sobie:D Wam zależy tylko na tym, by dobrać się nam do tyłka, a pocałunki, przytulanki, wysłuchiwanie zwierzeń, górnolotne wyznania to tylko środek do celu. Kochać to Wy nie potraficie, jedynie czasem wydaje Wam się, że cos zujecie, ale tylko do momentu zaliczenia panny. Potem nagle się uczucie ulatnia:D mmmm Autorze, nie myśl tak o tym, nic nie zakładaj. Co ma być to będzie, w twarz na pewno nie dostaniesz, co najwyżej nadstawi policzek albo się odsunie. Pocałuj ją na pożegnanie najlepiej:)

Gość SweetenSayer
Normalnie tak zrobilbym jednak ona nie jest Polka i tam sie raczej nie caluja. Chociaz to byloby takie bezpieczne w policzek hmm?

Gość SweetenSayer
hm?

Gość dla kobiet nic??????????
A gdzie się nie całują? W jakim kraju? Nie w policzek, bo to nic Ci nie wyjaśni. Koleżanka kolegę też całuje w policzek.

Gość SweetenSayer
Ona jest Amerykanka. Tam daja sobie przyslowiowe "hugs" na dowidzenia. Gdyby byla Polka to na pewno bym ja w policzek pocalowal jednak przez to ze nie jest Polka to nie wiem czy to moze nie byc dla mniej jakies niezreczne?

Gość 5756yh
dla kobiet nic???????????????? "No proszę Cię. Wy i uczuciowi, dobre sobie Wam zależy tylko na tym, by dobrać się nam do tyłka, a pocałunki, przytulanki, wysłuchiwanie zwierzeń, górnolotne wyznania to tylko środek do celu. Kochać to Wy nie potraficie, jedynie czasem wydaje Wam się, że cos zujecie, ale tylko do momentu zaliczenia panny. Potem nagle się uczucie ulatnia mmmm" Przecież to kobietom chodzi tylko o seks i to Wy kochać nie potraficie a jedyne czego chcecie to seks właśnie gdy facet seksu wcześniej nie uprawiał jest skreślony itp.

Gość SweetenSayer
to co pocalowac ja w policzek?

Gość 24kafe
W policzek to można babcie cmoknąć