Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarek88wrocław

czego ona chce od zycia? :D

Polecane posty

Gość jarek88wrocław

NIE JESTEM EKSPERTEM!! czesc, umowilem sie ostatnio z pewna dziewczyna, poszlismy na spacer, randka z netu, przywitanie srututu, i pierwsze lody przelamane:D zapytalem czego szuka na portalu, a ona ze tego jedynego, mysle ok, i pytam hmm a to sie jeszcze nie znalazl? a ona ze jest taki ktos ale jest po zawodowce, i spytala czy ja bym sie spotykal z kims kto jest po zawodówce, ja mowie(jestem po licencjacie jesli ma to znaczenie) ze na poczatku wazne jest to co pierwsza osoba ma w sobie. temat sie ucial lecz to jeszcze nie koniec, powiedziala cos takiego ze jak cos chce sie w zyciu to trzeba sie o to starac(jakby mi matka nie mowila o tym cale zycie:D) i wrocila do tematu zawodowki, znaczy powtorzyla pytanie, dodalem ze jesli sie kogos kocha to mozna sie poswiecic i wesprzec ta osobe zeby skonczyla cos wiecej, a ona nadmienila o hajsie, a ja mowie ze to nie jest najwazniejsze, oczywiscie jest za to jedzenie ubrania przyjemnosci, ale przynajmniej dla mnie liczy sie cos wiecej, potem rozmowa sie jakos toczyla i dodala ze dziewczyna chciala by czasem isc do kina itd,(kurwa! wiem, ale na 1 spotkanie wybralem niedlugi spacer) i wspomniala o swoim bylym(jednym z wielu podobno) ze z nim chodzila tylko na spacery, i zie sie rozstali bo on podobno powiedzial jej ze do siebie nie pasuja, chwila przerwy i dodala ze jak facet ja znudzi to zmienia go na innego, a ja spytalem to ilu juz zlamalas serce? a ona ze tylko jednemu. szczerze, to jej nie zrozumiem, czy do kobiet jest jakas instrukcja?:D ogolnie wrazenie mam takie ze jej sie spodobalem, ale gadala trochę tak bez sensu. moze ktoras kolezanka pomoze? NIE JESTEM EKSPERTEM!!

Gość jarek88wrocław
ja lat 24, ona 23* Pozdrawiam

Gość myslę, że dziewczyna
próbowała jakoś podtrzymac rozmowę - akurat takie tematy przychodziły jej do głowy. Może napisz, o czym ty z nią rozmawiałeś, jakie rzucałeś hasła? I o czym chciałbyś rozmawiać na krótkim pierwszym spotkaniu?

Gość jarek88wrocław
i tu się zaczyna słowo problem:D ponieważ z natury jestem dość skryty i niesmialy, i niepytany po prostu o tym nie mowie;) oczywiscie nie milczelismy, lecz gdy nie mialem pomysłu to próbowałem ją rozbawić, śmiała się czasami nawet bardzo, więc połowa sukcesu, ale na tym swiat sie nie konczy, w sumei na konkretne tematy nie rozmawialiśmy. gdy zaczynałem o czymś mówić, miałem wrażenie jakby mnie nie sluchała, więc urywałem temat i czekałem czy wyrazi jakieś zainteresowanie, po chwili brak(chociaz czasami zaskoczyło:D), więc zapytałem ją o coś ona odpowiedziała, ja coś do tego dociąłem, żeby było śmieszniej(jak wspomniała o pieniądzach, powiedziałem najpierw z powazną miną-materialistka,zrobila dziwna mine po chwili się usmiechnalem i wszystko wrocilo do normy:) albo kontynuowałem temat wyrażając jej trochę zainteresowania, ale ogolnie to co powiedziala wydawalo mi sie ostro dziwne, moze specjalnie, albo jest szczera:D

Gość gimnazjum...
dziewczyna dała Ci do zrozumienia, że masz się o nią starać,proste

Gość paulinasz1984
albo daje do zrozumienia, że nasz bohater nie sięga do tej półki

Gość jarek88wrocław
albo jest blacharą:D i co teraz? ;)