Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcozesobazrobic

Serial NIEULECZALNI zonereality gdzie obejrzec archiwalne odcinki?

Polecane posty

Proszę napiszcie. Chcę pokazać mamie. Jest chora na raka.

A może ktoś ma nagrane??

Gość niewiemcozesobzrobic
Szukałam na youtube i nie ma niestety:(

Nikt nie wie?

Dzięki Rzodkiewka Ja własnie z bloga astromarii się dowiedziałam o tym serialu. Oglądałam wczoraj były 2 odcinki, ale nie było o raku tylko o sm.

Mama bieże troche różnych suplementów, pije zioła. Słyszłam o Essiac, ale tyle tego wszystkiego jest, że nie wiem co jest dobre. Rzodkiewka masz jakieś doświadczenia o tych ziołach, że polecasz?

Ja zakupie sobie do picia ten sklad tej herbaty albo w zielarkim albo sklepie eko, tam gdzie je znajde, a na opakowaniach ziol jest napisane jakie ilosci mozna stosowac, ze wzgledu na oszustow wole sobie sama kupic te ziola i wiedziec co pije A to sklad tej herbaty:szczaw polny, korzeń łopianu, kora wiązu czerwonego oraz korzeń rzewienia zwanego też rabarbarem indiańskim. Jesli masz mozliwosc to postaraj sie kupic te ziola i podawaj mamie, plus polecam herbatke z klacza perzu, wlasnie perzem i surowa dieta w programie nieuleczalni kobieta wyleczyla sie z raka pluc, piersi, trzuski.Ja pije codziennie herbate z klacza perzu, zapachem przypomina siano.

Osobiscie jeszcze nie ma, zaszkodzic nie zaszkodzi, szczaw uwielbiam:P Ja mam zamiar kupic ten sklad herbaty i pic.Moze jutro uda mi sie kupic to napisze.Obecnie pije napar z klacza perzu, napar z korzenia mniszka(dmuchawca) z kocanki i inne mieszanki ziol, kupione w sklepie eko, do tego pije duzo surowych sokow z warzyw i owocow, jem tylko na surowo, lecze chora tarczyce, oslabione serce, grzybice, ktora rozniosla sie po calym organizmie po przebytych anginach przez wiele lat na nie chorowalam, obecnie przez trzy miesiace jestem zdrowa, czuje sie swietnie.Jesli chcesz poczytaj moj temat tam wiele mozesz sie dowiedziec. Jeszcze cos jak juz pisalam ze wzgledu na oszustow wole kupowac sama ziola, by miec pewnosc ze to te a nie inne...

Ja bardzo czesto ogladam ten program, moge Ci napisac tez, ze wiele osob w tym programie podczas leczenia naturalnego musialo pic sok z trawy pszenicy, plus za kazdym razem surowe soki. Bylo tez jakies 3tyg temu wlasnie o kobiecie z rakiem piersi pluc i trzuski, lekarze nie dawali jej szans, zalecenia lekarza medycyny naturalnej to przyjmowanie codziennie perzu, plus surowa dieta i soki surowe. Praktycznie w kazdym odcinku, chorzy musza pic surowe soki i jesc tylko na surowo, to podstawa ich leczenia.